problem z programowaniem pomocy błagam!!!!

• 2 Odpowiedzi
  • 598 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem z programowaniem pomocy błagam!!!!
« dnia: Lipiec 12, 2007, 18:53:58 »
prosze as pomozcie mi kupilem wczoraj gps medion 7200 i cos w domu slabo mi lapal sygnal gps na tomtomie 6 wiec postanowilem to polepszyc i bawilem sie gpsmause no i cos poprzestawialem tak ze teraz wogole nie dziala.prosze o dokladne instrukcje co i jak poustawiac w danych zakladkach,moze ma ktos mediona i przepisze mi ustawienia.prosze!! tylko programem gps maus bo winfasta nie moge uruchomić!

*

Offline cytryna

• 2390
  • Herb Pruszkowa
  • Sprzęt: Nokia N70 BLACK, FS N520
Odp: problem z programowaniem pomocy błagam!!!!
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 13, 2007, 07:26:34 »
prosze as pomozcie mi kupilem wczoraj gps medion 7200 i cos w domu slabo mi lapal sygnal gps na tomtomie 6

następnym razem pamiętaj że sygnał GPS łapie się na otwartwej przestrzeni.

*

Offline angler22

• Redaktor
  • 4803
  • Sprzęt: Blow 50YBT, Goclever 5010, Wayteq X960, AM XL
Odp: problem z programowaniem pomocy błagam!!!!
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 13, 2007, 09:21:32 »
prosze as pomozcie mi kupilem wczoraj gps medion 7200 i cos w domu slabo mi lapal sygnal gps na tomtomie 6 wiec postanowilem to polepszyc i bawilem sie gpsmause no i cos poprzestawialem tak ze teraz wogole nie dziala.prosze o dokladne instrukcje co i jak poustawiac w danych zakladkach,moze ma ktos mediona i przepisze mi ustawienia.prosze!! tylko programem gps maus bo winfasta nie moge uruchomić!
Nie ma zupełnie żadnego powodu, by winfast nie wystartował na Twoim sprzęcie. By może ściągnąłeś niewłaściwą wersję tego programu. Spróbuj tej :  http://angler22.webpark.pl/ceMonitor.zip . Po prostu wrzuc program (po rozpakowaniu oczywiście) na kartę pamięci lub bezpośrednio na pocketa przez AS. Instrukcję obsługi programu masz w wątku o programowaniu GPS na kablu. Ustaw na pełne NMEA i wszystko będzie OK.