0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie ma w ogole sygnalu w moim aucie (audi a6), przedtem mialem acera n35 ,tylko do navi uzywalem,po zmianie auta przestal dzialac to sie go pozbylem,wszyscy zachwalali jak to dobrze dzialaja te nowe sirf III i ze zasiego duzo lepszy itp itd... niestety mi dalej nie dziala,chyba ze sobie go przez szyberdach wystawie na zewnatrz co moge teraz zrobic ?? jakas antene dokupic??
zawsze mozna sprobowac położyć odbiornik pod TYLNĄ szybą.
Cytat: "WaldekGo"zawsze mozna sprobowac położyć odbiornik pod TYLNĄ szybą.To jest pocket z wbudowanym gps A w tej A6 nie masz przypadkiem anteny gps w standardzie? (instalacja pod opcjonalną firmową nawigację) Zawsze się zastanawiałem czy taką antenę można wykorzystać.
Przemyśl patent z umieszczeniem anteny zewnętrznej w obudowie lewego (prawego) lusterka wstecznego. Antena jest kompletnie niewidoczna, kable idą całkowicie wewnątrz, końcówkę (wtyczkę MMCX) możesz wyprowadzić w niemal dowolnym miejscu konsoli auta.
Myślę, że jeśli PDA z GPS ma gniazdko dla anteny zewnętrznej, to w 99% jest to dziś standard MMCX (miniMCX).