Uzytkowanie Xaiox NAVONE 2.0

• 3 Odpowiedzi
  • 569 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 23, 2005, 10:00:36 »
Witam Ponownie

Mam takie cos ja w temacie (Xaiox NAVONE 2.0) ale ostatnio mam problem. ie wiem z czego ty wynika.
Mianowicie:
Uzytkowalem go przez kilka dni i raczej nie bylo problemu - lapal sygnal ladnie w samochodzie czasem zrywajac ale to norma gdzies pod wiaduktem albo cos w tym stylu. Teraz nie lapie nic. nawet jak przed domem poloze go na dachu samochodu tez nic. czasem da sygnal ze cos sie dziee (czerwona lampka zamruga) ale to wszystko - chwile potem znowu swieci sie non stop.

Jak moge sprawdzic czy (lub ile) satelit "widzi" oraz czy wogole dziala? Moze cos nie tak z satelita? (malo prawdopodobne) - prosze powiedzcie co robic bo zalamka - mam a nie moge uzywac i nie wiem co robic. :(

Ninor

*

Offline dabek0312

• **
  • 213
  • Sprzęt: HTC Touch PRO
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 23, 2005, 13:06:34 »

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 23, 2005, 13:07:48 »

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 23, 2005, 14:25:56 »
Dzięki bardzo

WLasnie sie GPS-ik wygrzewa na sloncu przed firma (po resecie jak radziliscie) za 0,5 godniny go zabiore. i sprawdze - jak nie pomoze zainstaluje program z waszego linka (ale to juz domu). Odezwe sie czy pomoglo - w kazdym razie dzieki :)

Ninor

15:08 - dobra po restarcie - ladnie widzi satelitki :) jestescie najlepsi!!!! Teraz tylko test w samochodzie - sprawdze jadac do domu i dam znac

Ninor