TT czy Destinator???

• 3 Odpowiedzi
  • 564 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline piotr.sto

• **
  • 103
  • Sprzęt: TT GO 720
TT czy Destinator???
« dnia: Sierpień 30, 2006, 11:33:41 »
Witam!
Jak wielu z Was od długiego czasu czekam na AM dla Europy. Niestety nie mam już czasu - za tydzień wyjażdżam. Będę jeżdził po Niemczach, może też po Francji i Beneluxie.
I tu zaczyna się mój problem. Nie wiem co kupić - czy TT czy Destinatora. Czytałem posty zarówno o jednym jak i drugim produkcie. Ale wiele z tego nie wyniosłem. Brakuje mi podsumowania i porównania obu programów.
Ponieważ na podjęcie decyzji zostało mi tylko kilka dni bardzo proszę o pomoc.

Re: TT czy Destinator???
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 30, 2006, 11:49:05 »
Cytat: "piotr.sto"
Witam!
Jak wielu z Was od długiego czasu czekam na AM dla Europy. Niestety nie mam już czasu - za tydzień wyjażdżam. Będę jeżdził po Niemczach, może też po Francji i Beneluxie.
I tu zaczyna się mój problem. Nie wiem co kupić - czy TT czy Destinatora. Czytałem posty zarówno o jednym jak i drugim produkcie. Ale wiele z tego nie wyniosłem. Brakuje mi podsumowania i porównania obu programów.
Ponieważ na podjęcie decyzji zostało mi tylko kilka dni bardzo proszę o pomoc.

moze przyjdz na dzisiejsze spotkanie - mysle ze uda Ci sie zobaczyc na zywo zarowno jedno jak i drugie rozwiazanie.

pozdr
Sebastian

*

Offline piotr.sto

• **
  • 103
  • Sprzęt: TT GO 720
TT czy Destinator???
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 30, 2006, 17:53:14 »
Z przyjemnością bym przyszedł. Niestety do końca tygodnia jestem służbowo w Szczecinie  :(
Tak więc mój problem pozostaje nadal otwarty...

TT czy Destinator???
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 31, 2006, 11:44:03 »
Cytat: "piotr.sto"
Z przyjemnością bym przyszedł. Niestety do końca tygodnia jestem służbowo w Szczecinie  :(
Tak więc mój problem pozostaje nadal otwarty...

Jeśli chodzi o aplikację to w mojej opinii tomtom jest bardzo dobry z tendencją do rewelacyjny, a destinator dobry z mankamentami. Co do map to myślę, że musisz przeczytać opinie w działach obydwu programów.

pozdr
Sebastian