Tanie uchwyty samochodowe

• 10 Odpowiedzi
  • 1793 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline deker

• *
  • 70
« dnia: Czerwiec 03, 2004, 19:05:11 »
Znalazłem w sieci może się komuś przydać.
http://www.x1.pl/cgi-bin/scientific/rkat1_13?5tB25YM3;;89

*

Offline SAPER

• **
  • 120
  • Sprzęt: HTC ARTEMIS
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 03, 2004, 19:17:37 »
w zasaedzie to ten sklepik jest chyba znany wszystkim a i na forum o uchwytach tez byl podany

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 04, 2004, 01:04:52 »
Dzięki... a jak te uchwyty ? Nic nie spadnie ? Jak sądzicie ? :)

Pozdrawiam
Tjw_5550

[Dodano: 2004-06-04 01:08:03]
No i ciekawe który będzie pasował do iPAQ 5550

*

Offline tdci

• *
  • 86
    • http://www.neroj.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 04, 2004, 10:29:05 »
ja używam wersji na przyssawkę do szyby i jestem bardzo zodowolony. Zwłaszcza ze bez kłopotu przenoszę nawigację z auta do auta

*

Offline deker

• *
  • 70
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 04, 2004, 13:22:16 »
A tak się składa że ja nie wiedziałem o tym sklepie i dałem za identyczny prawie 140 zł.
A na pewno nie wszyscy wiedzą o nim więc podałem.

Cytat: saper
w zasaedzie to ten sklepik jest chyba znany wszystkim a i na forum o uchwytach tez byl podany

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 05, 2004, 10:14:38 »
Moge polecic uchwyt ktory byl dostepny tu na aukcji
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25533708
Cena dosc atrakcyjna szczegolnie jesli wezmie sie pod uwage ze w komplecie dostajemy az 3 rozwiazania pozwalajace zamocowac PDA w samochodzie (szyba, deska rozdzielcza bezposrednio, deska rozdzielcza przez uchwyt dzieki specjalnemu SPOTowi). W setawie tez srubki i pianki z klejem. Uchwyt trzyma pewnie mojego IPAQa 4150. Dodatkowo nie ma problemu (slyszalem ze niektorzy musieli podpilowywac uchwyty) z podlaczeniem ladowania do PDA.
Z wad moge wymienic brak dostepu do rysika i fakt ze boczne uchwyty trzymaja IPAQa akurat tam gdzie jest przycisk od dyktafonu (na poczatku balem sie ze bedzie sie automatycznie wciskal ale nic takiego sie nie dzieje).

« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 09, 2004, 10:50:57 »
A ja dla zdruzgotanych cenami kawalka pastiku mam taki pomysl, ktory sam zastosowalem i sprawdza mi sie doskonale. Kupilem na allegro za 9 zloty uniwersalny uchyt na komorke montowany w kratce nawiewu. Jedyny z nim problem to to, ze jest za waski (trzeba rozciac, wkleic kawalek plastiku, np. z opakowania po kasecie magnetofonowej :), polecam poxipol, ladnie wykonczyc np. czarna tasma) ale z tym latwo sobie poradzic. Nigdy nie mialem zadnych sytuacji awaryjnych ze iPaq wypadl, albo cos podobnego, max zadowolenia za 9 zeta :) (dla zainteresowanych moge zrobic zdjecie)

*

Offline lachutm

• **
  • 187
  • Sprzęt: iPAQ hx4700 i iPAQ 510 Voice Messenger
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 09, 2004, 13:18:28 »
A ja uzywam mocowania ktore dostalem razem z nawigacia satelitarna. Mianowicie ochwyt na kratke nawiewowa. Niestety zrezygnowalem z mocowania do tylnej cianki iPAQ-a tego uchwytu na tej tasmie dwustronnej ale kupilem futeral Piel Framy i on sobie tam wygodnie siedzi.

« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 09, 2004, 17:59:02 »
Cytat: joovie
(dla zainteresowanych moge zrobic zdjecie)

Jesli to mozliwe prosze o foto bo bardzo ciekawe rozwiazanie. Zastanawia mnie stabilonosc jego bo IPAQ troche wazy

[Dodano: 2004-06-09 18:05:12]
A tak przy okazji znalazlem jeszcze jedna strone z uchwytami

http://www.nawigatornia.pl

W dziale z Automapa GPS z prawej strony Menu z Akcesoriami sa uchwyty

« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 14, 2004, 00:36:43 »
a czy długo czeka się na zamówienie z x1 ? Czekam już tydzień :/ kase przelałem tego samego dnia i posłałem potwierdzenie z inteligo

Pozdrawiam
Tjw

« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 14, 2004, 22:18:28 »