szpiegowanie

• 10 Odpowiedzi
  • 1601 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline xprimo

• 477
  • Sprzęt: LG G (E975)
szpiegowanie
« dnia: Kwiecień 19, 2007, 03:36:16 »
Witam znalazłem coś bardzo ciekawego.
Słyszałem juz o GPS podłączonych do tel. kom. aby mozna było sprawdzić gdzie sie znajduje: samochód, dziecko, zona itp :D

tu jest rozwiązanie idealne:
http://www.ubergizmo.com/pl/2007/04/spt100_na_piesze_wycieczki.php

mała zgrabne i działa dzieciakowi mozna to wmontować w ulubioną przytulanke którą zawsze nosi :)
a żonie hmm...
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2007, 01:02:11 wysłana przez xprimo »

*

Offline ravel

• 1017
    • http://www.grom.org.pl
  • Sprzęt: FS Loox N560
Odp: szpiegowanie
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 20, 2007, 14:28:52 »
wmątowac

"Wmątuj" sobie w pocketa slownik poprawnej polszczyzny wtedy napiszesz wmontowac ...

*

Offline xprimo

• 477
  • Sprzęt: LG G (E975)
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 23, 2007, 01:07:37 »
czasami następuje przeklawiaturzenie

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 25, 2007, 09:12:37 »
takie urządzenia są raczej znane i w powszechnym użytku ale dziękujemy za okazanie zainteresowania. A kolega który jako pierwszy napisał Ci odpowiedź mógł by być trochę mniej chamski. Ostatnio na tym forum ciężko uzyskać odpowiedź na jakie kolwiek pytanie - wolą wytykać orty bo mają zajebisty plugin do firefox-a.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 25, 2007, 09:14:20 wysłana przez booboss »

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 25, 2007, 09:21:35 »
nie chodzi o plugin do Firefoxa, tylko forum ma opcję sprawdzania pisowni. No ale jeszcze musi się chcieć kliknąć na "Sprawdź ortografię"

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 25, 2007, 10:55:38 »
booboss
zwracaj uwagę na slownictwo!  >:(

« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 29, 2007, 20:51:27 »
Jeśli już pojawił się temat błędów to się dołożę: na tym forum roi się od słowa "satelit".  Satelita to słowo rodzaju męskiego nie nijakiego.

Pozdrawiam.

*

Offline kwieto

• 2785
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 29, 2007, 20:57:24 »
Ostatnio na tym forum ciężko uzyskać odpowiedź na jakie kolwiek pytanie - wolą wytykać orty bo mają zajebisty plugin do firefox-a.

Eeetam, sprawdzacz pisowni jest w systemie, co w nim takiego za...stego?

Dodam, że ja się cieszę iż pilnuje się ortografii. Zwłaszcza jeśli sprawdzenie ort wymaga w skrajnym przypadku (czyli dla użytkowników Windows) kliknięcia na jeden guziczek.
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.

« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 29, 2007, 21:20:54 »
Ja się z tobą zgadzam ale nie o to chodzi. Człowiek pisze na jakiś temat a uzyskuje odpowiedź że popełnił orta. Co to ma do rzeczy? Jak widzę coś takiego to mnie krew zalewa! Błędy błędami - też mnie wkurzają, ale ich wytykanie bynajmniej nie jest odpowiedzią na zadawane pytania.

*

Offline kwieto

• 2785
« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 29, 2007, 21:25:59 »
Ja się z tobą zgadzam ale nie o to chodzi. Człowiek pisze na jakiś temat a uzyskuje odpowiedź że popełnił orta. Co to ma do rzeczy? Jak widzę coś takiego to mnie krew zalewa! Błędy błędami - też mnie wkurzają, ale ich wytykanie bynajmniej nie jest odpowiedzią na zadawane pytania.

No dobra, ale ten post powstał tylko informacyjnie, nikt tu o nic nie pyta itd - więc widać poprawna pisownia była bardziej zajmująca od zainteresowanie ciekawostką (bez obrazy dla autora postu) :"P
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.

« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 29, 2007, 22:18:58 »

... zajmująca od zainteresowanie ciekawostką (bez obrazy dla autora postu) :"P

Nie chcę być uszczypliwy ale sam właśnie zrobiłeś literówkę ...  ;D

Nieważne. Niech ktoś zamknie ten bezsensowny temat.