Socket GPS BT

• 4 Odpowiedzi
  • 784 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Socket GPS BT
« dnia: Listopad 15, 2004, 00:01:35 »
Mam takie pytanko do forumowiczow. Czy naprawde warto kupic Socket GPS BT (niebieski...czy to najnowszy model???) i czy powinien dzialac bezproblemowo w połączeniu z ppc ipaq 2215 oraz automapą? Z tego co przejrzalem to forum to sporo ludzi go poleca, ale jest drogi. Ja moge go dostac bardzo tanio, ponizej 600zl. Aha czy takie GPSy kupowane w USA beda dzialaly w Polsce (pomijajac roznice w zasilaniu... choc i i tu mam nadzieje ze producent wypuscil ac adater na 110-230V)?

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Socket GPS BT
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 15, 2004, 08:38:26 »
A czemu GPSy z USA nie mialyby dzialac w PL? Przeciez nie mamy innych satelitow :D

Socket GPS BT
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 15, 2004, 10:52:49 »
a cholera wie. moze w unii socjalistycznej nie lubia amerykanskich satelitow. :)

*

Offline macac

• 23
Socket GPS BT
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 15, 2004, 18:20:01 »
Poprzednia wersja (czarna) działa bardzo dobrze. Jeżeli chodzi o zasilanie, to w komplecie jest ładowarka samochodowa z odgałęzieniem do zasilania iPaq'a, a gniazdo zasilania jest takie samo jak w iPaq'ach i w FS (można stosować zasilacze od tych PDA).

Socket GPS BT
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 19, 2004, 17:15:46 »
Wszystko zależy od tego jakim samochodem jeździsz. Osobiście testowałem nowy model w nowej meganie. Sygnal się gubił nawet na podszybiu, nie mówiąc już o schowku. Duuuża wada nowego modelu - brak możliwości podpięcia zewnętrznej anteny. Myślę, że pod tym względem stary model jest lepszy.