Problem z TTN3 - "disk access problem"

• 4 Odpowiedzi
  • 800 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline cybershot

• 11
  • Sprzęt: NOKIA 500
« dnia: Marzec 19, 2005, 18:29:46 »
Witam i proszę o pomoc w sprawie instalacji map do TTN3. Otóż sprawa wygląda następująco: po zainstalowaniu aplikacji przechodzę do dodawania map i po wyborze miejsca docelowego wyskakuje okno z komunikatem "Disk access problem". Dzieje się tak niezależnie od tego czy chcę instalować na PocketPC czy PC. Spotkał się ktoś z tym?

Cybershot
REGULAMIN !

« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 19, 2005, 21:05:18 »
Opisz może dokładniej, jak robisz instalację - bo np. na PC wcale nie da się zainstalować map od TT!

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 19, 2005, 22:33:11 »
Ten komunikat pojawia się,kiedy instalujesz mapy z dysku,na którym (niezależnie czy to HDD,cz CD) instalka jest w podkatalogu np cd1..itp.
Musisz przekopiować dane zgodnie z  oryginałem...tzn do katalogu głównego.Chyba Twoja wersja nie jest całkiem oryginalna :)

*

Offline ao

• **
  • 121
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 19, 2005, 23:48:38 »
Taki sam komunikat miałem przy instalacji TT3, gdy przegrzewał mi się procesor w moim PC (były kłopoty z chłodzeniem). Ta instalacja obciąża procesor w 100% (Win XP) i po zainstalowaniu 20-40% dowolnej z dużych map, procesor zaczął wydawać dźwięki charakterystyczne dla przegrzania, po czym pojawiał się z komunikat „Disk access problem”. Stąd wniosek, że przyczyny powstania tego komunikatu mogą być różne.

*

Offline cybershot

• 11
  • Sprzęt: NOKIA 500
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 20, 2005, 08:34:43 »
Dziękuję za odpowiedzi. Sprawa już się wyjaśniła a polegała na tym, że faktycznie instalowałem to z kopii zrobionej na HDD i nazwanej inaczej niż nazwa katalogu głównego.

Pozdrawiam
Cybershot
REGULAMIN !