Rikaline 6033

• 5 Odpowiedzi
  • 796 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Rikaline 6033
« dnia: Lipiec 13, 2005, 13:30:20 »
Mam zamiar kupić jakiś najlepszy gps i zastanawiam sie nad rikaline 6033 czy ma juz może ktoś i jak się sprawuje ?
Wcześniej myslałem nad zakupem BT-338 ale już mi chyba przeszło po przeczytaniu opini na forum..

Dzięki za odpowiedzi..

*

Offline Moi (Adam Kubicki)

• 6498
    • Moje linki do stron o GPS (i nie tylko)
  • Sprzęt: SGS2, iP3GS, Lumia 800, Note 3
Rikaline 6033
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 13, 2005, 14:15:45 »
A czy mógłbyś wrzucić do wyszukiwarki "6033"?
Wyszukiwarka jest w pierwszej linii na tej stronie.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Rikaline 6033
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 13, 2005, 14:27:00 »
Ludzie nie przeginajcie... uszkodzonych BT-338 jest / byl tak maly odsetek... ze te padajace co chwile teksty w tym stylu sa po prostu smieszne.

Rikaline 6033
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 13, 2005, 14:34:38 »
Cytat: Moi
A czy mógłbyś wrzucić do wyszukiwarki "6033"?
Wyszukiwarka jest w pierwszej linii na tej stronie.

Mógłbym wrzucić.... zawsze to robię, lecz widocznie nie znalazłem nic ciekawego i po to napisałem ten post. Wszystkim którzy mają ochotę napisać coś na ten temat z góry dziękuję.

Rikaline 6033
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 25, 2005, 20:46:14 »
Do "Darek76"

Późno trochę ale może jeszcze czekasz... mam Rikaline 6033, kupiłem trochę na dziko bo nie mogłem dostać w tym czasie (jakieś 4 tyg. temu) GS 338, no i skusiły mnie te 32 kanały... Używam go z SPV C500 i TT5 Mobile i naprawdę nie miałem z nim ŻADNYCH problemów - w mieście, w lesie, przy zachmurzonym niebie, w aucie pod szybą albo pod siedzeniem, w kieszeni - testowałem go na wszystkie możliwe sposoby. Zawsze pokazuje 7 - 10 satelitów, nigdy nie uciekł sygnał, nawet w czasie bardzo szybkiej (naprawdę szybkiej) jazdy samochodem i wielu manewrach nie "spóźnia" się z dopasowaniem do trasy. Ma to automatyczne włączanie i wyłączanie, działa sprawnie ale ja z tego akurat nie korzystam - tylko spawdziłem. To tyle pozytywów, a minusem jego jest dla mnie przedewszystkim jego rozmiar = XL. Jest za duży - w aucie to oczywiście nie przeszkadza, ale jako GPS do telefonu w kieszeni obcisłych spodni to denerwuje. Nie ma do niego żadnego pokrowca, i nie ma dziurki żeby przyczepić sobie go na smyczy - więc przed zakupem radzę wyobrazić sobie wypchane portki kiedy chce się jeszcze udawać zgrabnego i szczupłego... Na szczęście jest lekki i naprawdę technicznie bez zarzutu, ale czy bym go teraz kupił...
Pozdrawiam

Jeszcze jedno - w chałupie z wielką werandą, w wysokim lesie, na środku pokoju - łapie fixa i pokazuje 4 - 5 satelitów. Gdyby tylko był kapkę mniejszy...

Rikaline 6033
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 26, 2005, 00:13:01 »
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedż. Kupiłem już BT 338 i jak na razie sprawdzałem tylko z laptopem bo czekam na loox'a 720 i do tej pory wszystko wygląda ok. Zobaczę jak będzie się spisywał z palmem. Pozdrawiam wszystkich.

Darek