program do nawigacji

• 5 Odpowiedzi
  • 1231 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

program do nawigacji
« dnia: Maj 02, 2009, 23:25:26 »
mam pytanie jak wgrac nawigacje jak juz ja mam np.tom tom jakim programem??

*

Offline flywin

• **
  • 197
Odp: program do nawigacji
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 02, 2009, 23:29:49 »
normalnie wrzucasz mapy na karte i caba instalujesz

*

Offline tomasek77

• 47
  • ...
  • Sprzęt: HTC TyTn II
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 03, 2009, 11:13:16 »
Ja polecam AutoMape 5.3 EU sam mam i w porownaniu do TOMTOMa jest lepsza wieksze pokrycie Europy i dokladniejsza.Moze troche zajmuje wiecej niz TOMTOM ale jak dla mine bardziej przyjazna.A co do fotoradarów i uaktualnien do AutoMapy i TomToma to polecam http://poi4am.ovh.org/ ta stronek wszytko wyjasnione krok po korku jak uaktualnic punkty POI.

A jesli juz wgrywasz nawigacje to wgraj sobie jeszcze QuickGPS zeby uaktualnic pozycje satelit wtedy pierwsze połączenie trwa krócej.Wiecej informacji pewnie znajdziesz w dziale o nawigacji.
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2009, 11:16:24 wysłana przez tomasek77 »

*

Offline robix1999

• Ekspert HTC HD2
  • 1767
  • KRK
  • Sprzęt: Kaiser,TG01,LE0, SGS2, SGSIII, SGS4 Exynos Octa
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 03, 2009, 12:09:29 »
Ja polecam AutoMape 5.3 EU sam mam i w porownaniu do TOMTOMa jest lepsza wieksze pokrycie Europy i dokladniejsza.Moze troche zajmuje wiecej niz TOMTOM ale jak dla mine bardziej przyjazna.A co do fotoradarów i uaktualnien do AutoMapy i TomToma to polecam http://poi4am.ovh.org/ ta stronek wszytko wyjasnione krok po korku jak uaktualnic punkty POI.

A jesli juz wgrywasz nawigacje to wgraj sobie jeszcze QuickGPS zeby uaktualnic pozycje satelit wtedy pierwsze połączenie trwa krócej.Wiecej informacji pewnie znajdziesz w dziale o nawigacji.

mylisz się - w europie TT 8xx jest zdecydowanie dokładniejszy od AM i lepiej nawiguje - w Polsce tak już nie jest - co nie oznacza że w tam gdzie AM sobie nie radzi w pl - to TT też nie
zresztą to kwestia potrzeb bo najbardziej wypaśne mapy ma Garmin - ale reszta to już milczenie....

*

Offline Kolagi

• **
  • 108
    • Zapraszam panie ...
  • Sprzęt: HD2 : TyTN II : HTC Tornado : SG TAB7 : SG NOTE
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 03, 2009, 13:40:38 »
O "witaminkach" na tym forum nie porozmawiasz  :worried:

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 03, 2009, 16:51:50 »

bzdury piszesz, AM korzystało do tej pory, a przynajmniej w starszych wersjach z map TeleAtlasu, czyli tych samych co TT. Z tym, że TT daje lepsze mapy do swoich produktów niz do sprzedaży B2B.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...