problem z tom tom

• 7 Odpowiedzi
  • 744 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem z tom tom
« dnia: Luty 25, 2006, 14:38:55 »
jak wloncze tom tom to miga podswietlenie kolego ktury mi wgrywal mape muwi ze to wina palmtopa i zebym reklamowal ,acer n35, pomocy

*

Offline xpablo

• 1294
problem z tom tom
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 25, 2006, 22:47:08 »
Po pierwsze polecam słownik.
Po drugie polecam orginał.
Po trzecie polecam Regulamin

*

Offline radoskur

• 1921
    • http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=414522
problem z tom tom
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 26, 2006, 14:28:54 »
@xpablo

Zgadzam sie z drugim i trzecim ale z pierwszym punktem zachowałes się wysoce niekulturalnie. Na świecie jest bardzo dużo dyslektyków i jest to traktowane jako chorba. Wg Ciebie chorym być nie wolno?

Pzdr.

*

Offline xpablo

• 1294
problem z tom tom
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 26, 2006, 14:49:23 »
Cytat: "radoskur"
@xpablo

Zgadzam sie z drugim i trzecim ale z pierwszym punktem zachowałes się wysoce niekulturalnie. Na świecie jest bardzo dużo dyslektyków i jest to traktowane jako chorba. Wg Ciebie chorym być nie wolno?

Pzdr.

Teoretycznie się zgadzam, ale
Po pierwsze dość jasno wynika z postu tego Pana że nie zadał sobie ODROBINY trudu żeby zerknąć w regulamin i doczytać że nie dyskutujemy tutaj o "lewnym" oprogramowaniu. Czyli olał czyjś trud i zasady ustanowione.
Po drugie- ów Pan nie jest tutaj na dyktandzie i jeśli zdaje sobie ze swojej "choroby" to aboslutnie nie zwalnia go od całkowitego olewania ortografii ( ja też nie raz popełniam błąd, nikt nie jest doskonały) i może skorzystać z DOWOLNEGO słownika czy nawet WORDA w komputerku i przygotować post choćby w miarę bezbłędny !
A niestety właśnie przez takie myślenie że "dyslektyk" to może wszystko czasami aż cholera trafia jak się czyta forum ! No i niestety mnie poniosło.

*

Offline nocnyMarek

• 9913
  • Sprzęt: Palmax, viliv X70
problem z tom tom
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 26, 2006, 15:16:59 »
Cytat: "radoskur"
@xpablo
Pzdr.

Ależ skąd! Gdzieś Ty takie wzorce kultury znalazł?  :roll:
Miał przejśc obojętnie obok 'chorego'
nawet nie próbując mu pomóc wyzdrowieć?  
To dopiero brak kultury :wink:

Chorym być wolno, ale nie żeby wcale nie brać lekarstw
i w dodatku wkoło prątki (prondki?) rozsiewać.
Potem takie 'teksty' przeczyta np. moje dziecko, które naprawde jest dyslektykiem
i kolejne tygodnie ćwiczeń pójdą na marne, bo zły wzorzec się utrwali ...
AM3/4/5/6, DPN/D6, AP, N2/9, OM-free

*

Offline radoskur

• 1921
    • http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=414522
problem z tom tom
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 26, 2006, 17:26:38 »
Teoretycznie się zgadzam, ale
Po pierwsze dość jasno wynika z postu tego Pana że nie zadał sobie ODROBINY trudu żeby zerknąć w regulamin i doczytać że nie dyskutujemy tutaj o "lewnym" oprogramowaniu. Czyli olał czyjś trud i zasady ustanowione.
Po drugie- ów Pan nie jest tutaj na dyktandzie i jeśli zdaje sobie ze swojej "choroby" to aboslutnie nie zwalnia go od całkowitego olewania ortografii ( ja też nie raz popełniam błąd, nikt nie jest doskonały) i może skorzystać z DOWOLNEGO słownika czy nawet WORDA w komputerku i przygotować post choćby w miarę bezbłędny !
A niestety właśnie przez takie myślenie że "dyslektyk" to może wszystko czasami aż cholera trafia jak się czyta forum ! No i niestety mnie poniosło.

O ile tego Worda też ma oryginalnego :) Zgadzam się z Tobą po tej wypowiedzi. Pozdrowienia.

*

Offline Cat^

• 1017
    • http://www.catsoft.com.pl
  • Sprzęt: iPhone 4S/32, iPad 2 64/3G, TomTom GO 1005 LIVE
problem z tom tom
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 27, 2006, 14:06:54 »
Cytat: "xpablo"
(...)
Po drugie polecam orginał.
(...)

No to bądźmy już w 100% "ortograficzni". Zatem nie "orginał" a "oryginał". :)

*

Offline lukjod

• 503
  • Sprzęt: touch HD 2
problem z tom tom
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 28, 2006, 01:12:09 »
hehe jak ja lubie takie dyskusje... 5 czy 6 odpowiedzi a zadna naszego hmm dyslektyka nie oswiecila w temacie zle wgranego cracka ttn5 (zrozumiale -->regulamin), ale bledow i cmokania nad nimi przybywa...
moje palmtopy: MDA1 -> MDA2 -> MDA3 -> Wizard -> Hermes -> Kaiser -> Raphael -> Blackstone -> Leo