Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Nawigacja GPS
Nawigacja GPS - ogólnie
Pomoc przy wyborze GPS - SirfStarIII
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
2 Odpowiedzi
1199 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KeriM36
809
Sprzęt: Nokia E66 i powrót do MDA Compact 3
«
dnia:
Maj 22, 2006, 09:26:11 »
Witam
W chwili obecnej korzystam z kiepskiego Navibe na chipsecie Sony. W sumie nie jest najgorszy poza faktem dlugiego szukania sygnalu oraz zasiegu Bluetooth liczonego w centymetrach (10m to istne marzenie).
Jak juz cos kupic to oczywiscie lepsze, jednak dosyc ciezko podjac decyzje. Na forum wyczytalem glownie o czterech kandydatach - bardzo prosze o pomoc w wyborze.
KANDYDACI:
Holux GR-236 - cena na allegro 425zl
G-Space GS-238 - cena na allegro 389zl (wyczytalem ze to samo co holux)
Nokia LD-3W - cena najnizsza czyli 333zl
Globalsat BT-338 - cena 439zl (jednak w watku na gorze wyczytalem ze sa problematyczne)
Prosze o przedstawienie za i przeciw
Z gory dzieki
KeriM
boruta
120
«
Odpowiedź #1 dnia:
Maj 23, 2006, 21:24:08 »
nokia -najtansza, malutka, bardzo odbrze wkonana, sama sie wzbudza przez bluetooth... no i to jednak jakas marka jest... ja wlasnie czekam na ta nokie, ludzie ja opisuja raczej w superlatywach no i ta cena za sirf star III.... bierz nokie i nie zastanawiaj sie dlugo .. bo po co... cena , wyglad, dzialanie, marka w jednym.
Michel
183
HTC HD2
«
Odpowiedź #2 dnia:
Maj 25, 2006, 19:12:36 »
Też polecam tą Nokię. Kupiłem na Allegro u użytkownika Tele Media. Najniższa cena i przesyłka. Za odbiornik wraz z przesyłką priorytetową zapłaciłem jedynie 335zl. Oczywiście jest gwarancja 12mcy. Co do działania nie mam żadnych zastrzeżeń. Używam wraz z SPV C600 i TomTom 5.20
HTC HD2
HTC Hero
TomTom Go 920T
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »