Polskie menu destinator PN

• 13 Odpowiedzi
  • 1617 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 18, 2005, 15:31:24 »
Witam,
Czy instnieje możliwośc dogrania sobie menu PL do powyższego programu,żeby były komunikaty głosowe i menu w naszym języku ,jeżeli tak to skąd można taką łatke pobrać

pzdr

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 18, 2005, 20:29:24 »
przeciez jest polska wersja Destinatora PN, ktorej dystrybutorem jest Jamicon...
http://www.pdaclub.pl/view.php?news_id=10329

wiec w czym problem i po co dookola? jesli juz to polskie menu to nie zadna nakladka tylko specjalnie wyedytowany plik tekstowy

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 18, 2005, 20:33:37 »
Komunikaty głosowe ( własnej roboty, ale jakość studyjna) mogę podesłać, natomiast menu w "naszym" języku na razie nie. Do "Destinatora 3" można było zastosować polskie menu z programu MioMap dołącznego do Mio 168. Takie mam ale do PN niestety nie.

Pozdrówka!

*

Offline cin2000

• 509
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 18, 2005, 20:42:31 »
Zdaje się, że ktoś już tutaj pisał o tym. Zwrócił się do Jamiconu (www.jamicon.pl), który jest dystrybutorem na Polskę i (zdaje się) twórcą polskiego menu i komunikatów i nie było problemu - za odpowiednią opłatą przesłali płytkę z łatką. Sam nie mam polskiej wersji, ale mnie to wsio ryba. Lipcio - nie od zawsze DestPN był po polsku, a kupić nowy program, żeby dostać polskie szczebiotanie, to troche dużo kaski dla posiadaczy "wcześniejszej wersji".
"Istnieją 3 typy ludzi: Ci co umieją liczyć i Ci co nie umieją liczyć."

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 18, 2005, 20:56:09 »
wobec tego OK - po prostu wydawalo mi sie, ze od samego poczatku sprzedazy DPN na polskim rynku byl on dostepny w Jamiconie w polskiej wersji - jesli bylo inaczej to inna sprawa

*

Offline Luc__

• *
  • 55
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 18, 2005, 22:10:09 »
Cytat: cin2000
Zdaje się, że ktoś już tutaj pisał o tym. Zwrócił się do Jamiconu (www.jamicon.pl), który jest dystrybutorem na Polskę i (zdaje się) twórcą polskiego menu i komunikatów i nie było problemu - za odpowiednią opłatą przesłali płytkę z łatką. Sam nie mam polskiej wersji, ale mnie to wsio ryba. Lipcio - nie od zawsze DestPN był po polsku, a kupić nowy program, żeby dostać polskie szczebiotanie, to troche dużo kaski dla posiadaczy "wcześniejszej wersji".

Potwierdzam. Mój sprzedawca dostał od nich płytę i mi ją dał.

« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 19, 2005, 12:28:36 »
Luc_ czy możesz podać do siebie jakies namiary ,pozdrawiam

« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 19, 2005, 12:47:57 »
Czy ktoś może wrzucic to spolszczenie do działu download.
Pewnie nie tylko ja jestem zainteresowany tym updatem.
Pozdrawiam

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 19, 2005, 12:58:20 »
Nie wydaje mi sie ze by spolszczenie bylo calkowicie "darmowe".

*

Offline cin2000

• 509
« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 19, 2005, 14:27:39 »
Już wiem, że dokładają to do Europy wschodniej. Wysarczy zakupić toto i po temacie.
"Istnieją 3 typy ludzi: Ci co umieją liczyć i Ci co nie umieją liczyć."

*

Offline radoskur

• 1921
    • http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=414522
« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 19, 2005, 19:19:24 »
Dokładnie tak jak pisze przedmówca, potwierdziła mi to telefonicznie Pani Bożena z Jamicomu :) Szkoda tylko że ten update nie jest tańszy... powinien kosztować z 200-250zł porównując cenę Kompletu Wschód + zachód (789) a sam zachód (619) do ceny 419zł za update... obłęd

« Odpowiedź #11 dnia: Wrzesień 23, 2005, 10:27:02 »
Cytat: muszyn
Komunikaty głosowe ( własnej roboty, ale jakość studyjna) mogę podesłać, natomiast menu w "naszym" języku na razie nie. Do "Destinatora 3" można było zastosować polskie menu z programu MioMap dołącznego do Mio 168. Takie mam ale do PN niestety nie.

Pozdrówka!

Jezeli byś mógł mi wysłać jakieś spolszczenie do Destinatora 3 to byłbym wdzięczny. Mój email  robertw2@poczta.onet.pl  

*

Offline radoskur

• 1921
    • http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=414522
« Odpowiedź #12 dnia: Wrzesień 23, 2005, 16:38:55 »
Spolsczenie jest płatne. Dostępne tylko wraz z Upgradem Europy Wschodniej. Samego spolszczenia nie można kupić. Temat już chyba lepiej zamknąć bo zaraz cała Polska będzie prosiła o spolsczenie. Niestety takie realia... 419zł to dużo ale zawsze można napisać 10.000 maili do producenta i dystrybutora żeby obniżyli ceny :P

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #13 dnia: Wrzesień 23, 2005, 18:48:23 »
Robert28* prosil o spolszczenie do D3 a takiego oficjalnego wogole nie bylo (pomijajac MioMap)

wystarczy wyedytowac jeden z plikow i samemu sobie przetlumaczyc albo poszukac na forum bo ktos to zrobil...