TOMAN jak tam te konkrety?
Jak obiecałem to będą , najdalej do środy, nie męczcie mnie bo się admini zdenerwują, cała sprawa wyglkądaśrednio poważnie a ja nie miałem czasu żeby podejść do tego poważnie, trzy ostatnie dni to tylko grzyby i grzyby no i czasem jagody.
Od dzisiaj wezmę się za prace nad tematem, zrobie jeszcze jeten wątek z obliczaniem trasy tylko tym razem podająć warunki ustalania trasy, dokładne adresy wszystkich miejscowości itp. tak jak zrobił to MOI i po porównaniu wyników zobaczymy czy to ma jakiś sens, wszystko wskazuje na to żę skończy się dobrze.
Zanim zamieszcze ten wątek skonsultuje jego treść i wartość merytoryczną ze starszymi użytkownikami forum mającymi doświadczenie w takich testach, może MOI mi pomożę a może któryś z adminów i dopiero wtedy to zamieszcze na forum a następnie opisze co i jak.
[Dodano: 2005-08-22 13:19:30]
prawde mówiąc czytając ten temat jestem zdziwiony i mile zaskoczony, bo mój iPAQ wylicza mi tą trase i inne w nie więcej niż 7 s heh. zarówno szybką jak i krótką, bez różnicy. Mój SD'ek to 1GB Kingstone ElitePro HS
Jeżeli piszesz o tej samej trasie którą ja opisałem to naprawde piękny wynik, i warto by się zainteresować jak do tego doszedłeś a po ty podać wszelki szczegóły jak należy wszystkie parametry optymalizować pod kątem nawigacji bo 7 sek to już dwa razy szybciej niż u mnie a przecież innym liczy kilkadziesiąt sek. więc warto by stworzyć poradnik ustawień żeby wycisnąć wszystkie soki i ja postaram się dołożyć swoje trzy grosze do tego.