Dziękuję Panowie za ożywioną debatę!
xpablo: jasne, pomyśle nad tym jeśli definitywnie okaże się, że nie ma możliwości podłączenia Garmina. Etrex to bardzo fajne urządzenie, które w 95% wykorzystuję w trakcie wycieczek rowerowych - w życiu nie przymontowałbym PPC do kierownicy rowerowej

, z Etrexem miałem już wieeele wywrotek i nic mu się nie stało. Z kolei w samochodzie chciałbym mieć automapę na pockecie i skoro mam już GPSa to chcę i do tego spróbować go wykorzystać - nie lubię dublowania rzeczy.
(A propos dublowania to jak mnie to wkurza: tyle mam różnych pamięci flash w domu, czemu do jasnej cholery to wszystko nie mogło by być bardziej ustandaryzowane - Xd w aparacie, SD w pockecie, pendrive Kingstona, Mp3Player z wbudowaną flash... ehh... a mogłaby być jedna karta którą bym sobie przekładał - w sumie miałbym ze 3gb pamięci, a tak to w każdym z urządzeń osobno mi jej brakuje

... już zupełnie mi nie pasi by mieć do tego dwa GPSy... przegięcie...)
ps. gdyby ktoś z Was odnalazł jakieś przekonywujące potwierdzenie na możliwość współpracy tych dwóch urządzeń to proszę niech napisze. Ja szukam, ale, wiecie, sesja..

... z czasem cienko...