Szczerze? Nie wygląda to szczególnie imponująco.
Sądzę że jadnak warto przekonać się o tym "w terenie" a nie na fotkach, a jeżeli już na fotkach to wówczas kiedy oba sprzęty będą leżały obok siebie i to co najmniej w kilkunastu ujęciach, a nie jeden sprzęt na jednej fotce, a drugi na drugiej.
Pisałem kiedyś o tym, że można tak ustawić PDA że coś na nim widać i można tak ustawić 60CS, że widać słabo. Problem w tym, że tak jak ekrany PDA jakie miałem w ręku było dobrze widać powiedzmy w 1 przypadku na 10 tak w 1 przypadku na 10 słabo było widać ekran 60CS.
Mam nadzieje że problem czytelności ekranu został rozwiązany.
Nie podzielam Twojego optymizmu. Jako ciekawostkę proponuję to:
http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=artykul&group=pl.rec.gps&aid=51015101Dla mnie, tak jak dla autora w.wym. wypowiedzi - problem czytelności ekranu PDA w odniesieniu do 60CS nadal jest nierozwiązany. Ale daję słowo, że jeżeli trafię na egzemplarz pocketa, który zapewni taką czytelność jak czytelność mojego 60CSX to na pewno o tym napiszę i to dużymi literami

Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, abyście doradzili koledze, który
jest zdecydowany na pocketa co ma kupić. Zatem jeżeli naprawdę w Waszych sprzętach tak dobrze widać jak o tym piszecie, dajcie znać na pl.rec.gps - na pewno kolegę przekonacie.