Tez widze ze kolega przeczy temu co mowil wczesniej, ja powiem tak ,mialem juz kilka urzadzen z wm i dotykiem ,jestem rozgarniety jak chodzi o kompy ,nawigacje pda ,i tegotypu sprawy,symbian ma ta przewage nad wm ze tutaj nie trzeba instalowac setki cabow ,zmieniac co chwile romow ,wersji radia ,jak wyjdzie nowy soft to jeden chyba ze jakis obrandowany ,symbian ma to wszystko czego nie ma wm mianowicie prostowa i wygoda obslugi ,uprzedze pytania na codzien nie jezdze samochodem wiec niepotrzebna mi nawigacja ,sprzedaje systemy nawigayjne dla roznych ludzi i rowniez polecam AM ,ale nie ma tu co stawac okoniem bo AM zdarzaja sie babole, jezdzilem troche na SYgicu po Polsce ,m.in. trasa szczecin -> jakas mala wioska za koszalinem kawalek (gdzies na d morze) i sygic ktory jest niby tak kiepski genialnie poprowadzil nas przez jakies male miejscowisci z 4 domami, tak byly nawet nazwy ulic (co do numerow to nie bylo takiej potrzeby zeby to sprawdzac) wiec prosze nie mowcie mi o tym ile to ja trace bo mam symbiana ,swiadomie wybralem taki sprzet jaki mam (N81 8GB) za telefon tez zaplacilem tyle ze moglbym kupic sobie nowego Touch HD jak wchodzil do sprzedazy tylko ze ja nie chce zadnego dotyku i WM na pokladzie....
Dziekuje ....