Najlepsza Navi.Mogę cokolwiek powiedzieć tylko o Polsce.Nawet najbardziej wygodny interfejs bedzie niewile wart przy kiepskich mapach.I odwrotnie super mapy bedą niewiele pomocne jeśłi sposób wyznaczania tras będzie zły.Ja używam AM4,wcześniej 3.9x.Jestem zadowolony choć wpadki się zdażają,ale generalnie uważam że to dobry produkt.Mój dobry znajomy ma TT i też chwali.Pokrycie Polski jest mniejsze niż w AM, ale mówi, że jeszcze go nie zawiódł na drodze w sposób dyskwalifikujący.Inny znajomy (zawodowy kierowca) ma jakiś system chyba Garmina.Rewelacja ponoć, ale.... nie w Polsce.On jeździ dużo i często po europie zachodniej.- i tam mapy i wyznaczanie tras są na wysokim poziomie.W Polsce jako tako.Niedawno kupowałem samochód.W salonie proponowali mi wersje z fabryczną nawigacją za dopłatą uwaga 9 tys.Niezgodziłem się.Pomijając wysoką cenę, pokrycie Polski ok 30%.Brak bezpłątnych aktualizacji,aktualizacja raz w roku i wcale nie gwarantowana aktualizacja Polski,brak polskiego interfejsu,brak 3D ale za to duży 7 " wyświetlacz.Wolałem Navroad 350 z AM4.
Reasumując wszystko ma swoje plusy i minusy.AM oprócz swoich wpadek jest systemem coraz lepszym,rozwijającym się, dostajesz aktualizacje zarówno programu jak i map,dobre wsparcie.
Chętnie potestowałbym też Navroadmap.Z innych wybrałbym prawdopodobnie TT.