MioMap w języku polskim??

• 4 Odpowiedzi
  • 806 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 24, 2005, 10:10:23 »
Witam,
Przez całkowite rozładowanie baterii zrobił mi się niestety hard reset. Czy ktoś wie co należy zrobić aby MioMap, która jest fabrycznie zainstalowana w moim Mio 168 zaczęła znowu pracowac w wersji polskiej?
Mam nadzieje że nie powielam tego tematu, szukałem takiej informacji w archiwum ale nic nie znalazłem.
Sytuacja wyglądała następująco: Jak kupiłem Mio 168 to miał już zainstalowany w pamięci na stałe MioMap po polsku. Po hard resecie wykasowało się polskie menu MioMap. Oczywiście inne programy też się wykasowały, ale te już udało mi się zainstalować, pozostaje tylko problem polskiego interfejsu do MioMap.
Czy ktoś wie jak temu zaradzić? Będę bardzo wdzięczny za podpowiedzi

« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 24, 2005, 10:53:53 »
na płytce ktora powinienes dostac przy zakupie taka pomaranczowa z polska instrukcja do mio jest spolszczenie mio i trza postepowac wedle instrukcji. Jezeli kupowałes mio juz jakis czas temu mozesz tego niemiec pierwsze egzemplaze mio nie mialy tego softu na plytce. Wtedy najlepiej udaj sie do sprzedawcy u ktrego kupowałes i popros zeby ci wgral

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 24, 2005, 11:30:47 »
chyba nie mam takiej płytki, kupowałem Mio jakieś 6 mcy temu, to raczej niedawno moim zdaniem, ale instrukcje mam tylko w formie książeczki, jest dołączony CD pomarańczowo żółty, ale na nim jest Outlook i ActiveSync. A czy wiesz jakie rozszerzenie ma plik spolszczający? może przeszukam ten CD i może tam gdzieś będzie
Aha.. mam dwa cd od MioMap, są na nich mapy tylko. Jeden CD nazywa się CD1 Europe a drugi CD2 Europe, przydało by się to rozszerzenie to bym wiedział czego szukać

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 24, 2005, 11:45:34 »
http://www.comes.com.pl/download.php?fr=MIO168&d=12

spolszczenie mio map sciagnij przeczytaj instrukcje i postepuj wdle wskazuwek inaczej juz pomuc niemoge a co do miomap one od okolo2 miesiecy dopiero wychodzi spolszczenie i faktyczniemozesz niemiec jescze go w zestawie

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 24, 2005, 11:49:58 »
ok, dziękuję bardzo za pomoc
pozdrawiam
dam znać czy udało mi się to uruchomić w wersji polskiej