Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Nawigacja GPS
Nawigacja GPS - ogólnie
Pomoc dla początkujących laików
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
2 Odpowiedzi
636 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
fantattoo
126
«
dnia:
Kwiecień 14, 2005, 09:15:27 »
Chciałbym zaproponować adminom pomysł na nowy przyklejony post. Jestem lingwistycznym nieukiem i poza rodzimym językiem nic innego nie kumam. Pożyczyłem sobie ostatnio od znajomego pocketa z wgranym tomtomem i mam olbrzymie problemy ze zrozumieniem tego programu. Znajomego nie pytałem, bo miałem ambicję dojść do wszystkiego samemu. Z demem automapy poradziłem sobie dość szybko, ale tom tom...... Może by przygotować post, w którym opracowalibyście streszczenie funkcji i działania bardziej znanych programów do nawigacji. Np. jak w tom tomie usunąć zaplanowaną trasę? Dlaczego po zaplanowaniu trasy w opcji -> tools->Route summary wypisuje mi komunikat "No route planned". Dlaczego czasem na mapie pojawiają się grube niebieskie strzałki i co one w zasadzie oznaczają. Wiem, że dla wielu z Was takie problemy wydają się śmieszne, ale myslę, że wiele osób by na takimpoście skorzystało, a ja już w szczególności
OPTIPAD 300 (Palmax z710) uszkodzony, OPTIPAD 400 (MIO 558), GPS Rikaline-kabel, SanDisk 1GB
kanczug
19211
«
Odpowiedź #1 dnia:
Kwiecień 14, 2005, 09:45:46 »
Adminow moze i jest sporo... ale tych ktorzy udzielaja sie na PDAclub piszac regularnie rozne teksty jest az dwoch. Niestety ani ja ani Cezex nie mamy czasu na przygotowanie czegos takiego. Dlaczego maja to robic admini? Przecietny uzytkownik rowniez moze cos takiego napisac.
fantattoo
126
«
Odpowiedź #2 dnia:
Kwiecień 14, 2005, 09:55:03 »
Oczywiście, masz zupełna rację. Napisałem najpierw do adminów, ponieważ oni są tu najważniejsi. Skoro jest zgoda na zapoczątkowanie takiego tematu, to teraz proszę bardziej zaawansowanych forumowiczów o włączenie się do akcji.
OPTIPAD 300 (Palmax z710) uszkodzony, OPTIPAD 400 (MIO 558), GPS Rikaline-kabel, SanDisk 1GB
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »