Chyba muszę wziąć BoNt3k w obronę.
O SiRF III i NEMERIX wiem co chcę wiedzieć, więc te artykuły mnie nie interesują (bo je już czytałem).
No tak, Ty to wiesz ale BoNt3k nie posiada tej wiedzy co ty

cyt. "a moze po prost tani NEMERIX - jak to sie ma w porownaiu z SIRF III ?"
Jestem natomiast zainteresowany wiedzą na temat Rikaline 6033. Z newsów (a nie artykułów jak podałeś) dodanych przez Jakuba możesz się dowiedzieć Niestety obecnie nic więcej nie wiadomo na temat tego GPSa.
oraz obejrzeć zdjęcie!!!
Może to Ci wystarcza jako pełna informacja, ale musiz wziąć pod uwagę, że inni mają większe wymagania.
Ja również z chęcią przeczytam pełny test (porównanie) chipsetu "Fujitsu".
Co do obrażania Jakuba, to przesadziłeś!!!! Celem newsa jest poinformowanie o nowości i Jakub to zrobił w sposób najlepszy jak się dało. Było to w lutym bieżącego roku. Nie uważasz, że od tamtego czasu kilka osób kupiło ten sprzęt i może się pochwalić jego możliwościami?
A ty przesadziłeś z tymi trzema wykrzyknikami

, to obrażanie @Jakuba to był żart (chciałem się podlizać Jakubowi), zerknij po forum jak często ludzie pytają o to samo kilka razy, albo nie widzą że coś jest na pierwszej stronie PDAclubu, a tym samym nie szanują ciężkiej pracy jaką ktoś włożył w przygotowanie danego materiału.
Zresztą kojarzę (może błednie), że parę dni temu Jakub pisał, że przymierza się do testu porównawczego. Może Ciebie ten test nie interesuje, ale mnie bardzo!
Tak jak napisałem wyżej, bardzo mnie to interesuje.
Ja używam, ale Ci nic nie napisze bo nie będę się powtarzał!!
Nie masz takiego obowiązku i nie sądzę żebyś ktoś miał miał Ci to za złe - ja na pewno nie. Poczekam po prostu na kogoś kto będzie miał coś konkretnego do powiedzenia.
Jak tylko zakupiłem GPS na NEMERIX to od razu podzieliłem się swoimi
spostrzeżeniami, jak bym miał coś z chipsetem Fujitsu to też bym o nim napisał.