Pomocy,nie moge podlaczyc GPS´a

• 3 Odpowiedzi
  • 616 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

lukaszgielner

« dnia: Styczeń 15, 2006, 12:05:19 »
Witam serdecznie.

Wszystko dzialalo pieknie tzn. MDA compact z GPS BT ( nemexis) z Tomtom 5. Cos namieszalem i nie moze mi zlapac sygnalu z GPS. Mda widzi GPs´a w Settings/connections/Bluetooth/com ports/ new outgoing port. Znajduje urzadzenie ,pyta o klucz i wszystko jest ok. Drivery do nemexisa zainstalowane, w settings/system/ bt settings outbound com pore: com5 odznaczony, inbound com port: com4 odznaczony.
Dosc dziwne jest ze visualGPSce przy probie polaczenia z gps ( wybierajac port com5 ) wylacza sie i przy porobie kazdego ponownego uruchomienia tez sie wylacza.
Pytnanie: co moge jeszcze zrobic, przeinstalowalem juz tt5,drivery do bt,usunolem wszyskie inne urzadzenia z listy obslugiwanych przez bt....
Prosze o pomoc.Pilne. Trasa przede mna i nie mam mapy. Pozdrawiam serdecznie

*

lukaszgielner

« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 17, 2006, 15:32:06 »
Hmm, dzieki za mnostwo odpowiedzi.... az mi sie zapchala skrzynka od nawalu informacji ;)
Szkoda ze nikt nie mail zadnych rad- Jezeli ktos bedzie mial podobny problem: ja po prostu zrobilem ostateczne rozwiazanie - hard reset  i jest ok.
Pozdrawiam

*

Offline cytryna

• 2390
  • Herb Pruszkowa
  • Sprzęt: Nokia N70 BLACK, FS N520
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 17, 2006, 15:55:55 »
Cytat: "lukaszgielner"
Hmm, dzieki za mnostwo odpowiedzi.... az mi sie zapchala skrzynka od nawalu informacji ;)
Szkoda ze nikt nie mail zadnych rad- Jezeli ktos bedzie mial podobny problem: ja po prostu zrobilem ostateczne rozwiazanie - hard reset  i jest ok.
Pozdrawiam

Może zamiast się denerwować wystarczy pomyśleć, może nikt się nie spotkał z takim problemem lub ten kto się spotkał nie jest codziennie na forum. :evil:

*

lukaszgielner

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 18, 2006, 15:51:16 »
no i po co ten kometarz. ............