Witam wszystkich.
mam od kilku dni Mio 201 i stoje teraz przed nielada dylematem,
prosze Was drodzy wyjadacze abyscie pomogli mi wybrac odpowiednia mape na mojego PDA, tak abym mogł sie swobodnie poruszać po Budapeszcie na Węgrzech no i rzecz jasna, chcę tam swobodnie dotrzec z naszego kraju.
Troche juz na początku jestem zakłopotany z uwagi na to, ze moj sprzet jak zdazyłem sie zorientowac chodzi na Win5.0 i z tego powodu sporo trace, pospieszyłem sie z kupnem i teraz mam problemy. Ktos mnie juz zdązył nastraszyc że z dopasowaniem mapy do tego systemu moge miec kłopoty.
Z tego co do tej pory zauważyłem to najlepsze były by dla mnie mapy takie jak TomTom 5.0 lub Destinator NT ale mam pewne obawy co do jednej i drugiej.
W TomTomie chyba nie ma wegier (mam nadzieje ze sie myle), a jesli sa to nie wiem jak tam wygląda sprawa z Budapesztem ,
natomiast Destinator PN juz wogóle mnie załamuje

.... juz objasniam.
Na aukcjach allegro wyczytalem ze co drugi ze sprzedajacych ten program chwali sie tym, ze ów Wegry w zestawie sie znajdują, ale zaden z nich ręki sobie uciąc nie da, zastanawia mnie rownież czy jest tam dokładna mapa stolicy tego kraju , natomiast sprzedawcy w sklepach w tej kwestii są już wogóle zdezorientowani.Nie wiem z czego to wynika.
Nie chciał bym ponownie popełnic błedu, kupując coś za spore pieniądze i nie mieć z tego pozniej zadnego pożytku.
Dziekuje wszystkim za rade i fatyge.