Juz sam nie wiem co wybrac: ASUS A716 + GPS czy ACERN35 ?

• 3 Odpowiedzi
  • 552 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline BoNt3k

• 340
  • Sprzęt: iPHONE 3GS, iPHONE 4, NOKIA N8
« dnia: Lipiec 14, 2005, 15:31:32 »
Witam,

Zamierzam sie z kupnem Pocketa wraz z GPS. Mam na oku albo acer N35 za 1000 zl ( nowy sprzet )  lub ASUS A716 (uzywka ) za 900 zl i do tego dokupic modul na GPS

Bedzie to moj pierwszy sprzet tego typu - znajomy ma acera i nie narzeka a wrecz sobie go bardzo chwali. Sam juz nie wiem :) Mnie bardziej odpowiada Asus716 gdyz ma dodatkowo WIFI, BT i lepsza baterie co na pewno mi sie przyda. I teraz pytane - jaki modul ewentualnie polecaclibyscie do tego ASUSA ? Na CF czy na BT ? Jakie sa plusy i minusy takiego na CF i BT ?

A moze polecacie zupelnie inna konfiguracje jakiegos sprzetu ?

Sam jzu nie wiem i mam problem

Pomozcie
z gory dzieki
pozdrawiam

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 14, 2005, 15:39:24 »
Poczytaj troche w dziale zakupy albo wlasnie Pocket PC GPS. Temat "co lepiej CF czy BT" byl juz kilka razy poruszany.

*

Offline BoNt3k

• 340
  • Sprzęt: iPHONE 3GS, iPHONE 4, NOKIA N8
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 14, 2005, 15:48:24 »
no od przeczytania paru watkow na te tematy wlasnie zaczalem :) Mi chodzi bardziej o same Pockety czy warto sie pchac w Asusa czy bardziej w Acera ? A co do GPSow to w sumie moze masz racje - jeszcze zerkne dokladniej w takim razie w  inne tematy. Ale moze mimo wszystko ktos sie tez wypowie jeszcze:)

pzdr

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 14, 2005, 15:56:08 »
Jak planujesz korzystac z BT lub WiFi to lepiej miec to wbudowane niz dodatkowo kupowac jakies karty... Ponadto tak bedzie lepiej nawet jesli chodzi o GPS, bo jak kupisz cos na SiRF III to bedzie dzialac 2x lepiej niz ten wbudowany modul w Acer N35.