czy to normalne u BT-338?

• 1 Odpowiedzi
  • 505 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline dav000

• **
  • 243
  • Sprzęt: htc TP2
« dnia: Kwiecień 09, 2006, 22:42:06 »
Cześć wszystkim.
 Z pomoca pdaclub zdecydowałem się na zakup BT-338 (kupiłem go w Niemczech i ma logo Navilock , ale wiem ze to jest to samo). Chodzi mi o zimny start, potrzebuje on jakies 3 min, a zdażyło sięi tak że po 7 jeszcze nie działał. Jak już poderwie sobie jakies satelitki to nie puszcza ich i działa poprawnie. Myślałbym że to normalne , ale zanim dostałem swój odbiornik bawiłem się kolegi (tym samym) tam to śmigało naprawdę szybko.
Czytałem tutaj o chłopakach co dokonali upgread , u mnie w dokumentacji jest owa operacja gwarantowana przez producenta. A co najlepsze wśród domniemanych poprawek ma być wyeliminowany problem zbyt długiego oczekiwania przy zimnym starcie.

Czy po tych objawach które opisałem mogę przypuszczać że mam stary soft ( nie mogę znaleźć w dokumentacji jaki mam) . Jest tylko opisane że jeśli posiadam urządzenie o numerze w przedziale 852-28,000 to kwalifikuje się ono do poprawki. Tylko u mnie s\n to AAW058227 (nie wiem po co te literki, i czy czytać bez nich)
jeśli ktoś wie coś na ten temat będę wdzięczny
Pozdrowionka

*

Offline dav000

• **
  • 243
  • Sprzęt: htc TP2
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 11, 2006, 19:07:36 »
Czyli mam rozumieć że nikt z forumowiczów nie zakupił, nie  posiada i nie jest zadowolony z tego odbiornika. Bo jak to ciężko podzielić się z leszczem w tych sprawach  swymi doświadczeniami.
Jak zwykle pozdrowionka dla wszystkich