Palmax GPS prosba o pomoc

• 1 Odpowiedzi
  • 519 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 19, 2005, 12:15:53 »
Witam wszystkich uzytkownikow moj pierwszy post ale dość znaczacy przynajmiej dla mie. Prosze odrazu mnie nie zjechac a jesli możecie za pomoc bede bardzo wdzieczny. Nosze sie z zamiarem kupienia Palmax GPS w ostatnich artukułach dosc popularnie opisywany na PDAclubie wiec parametry techniczne mam juz oczytane i co do tego niemam zadnych pytan.
Interesuje mnie natomiast jak to jest z systemem jaki jest zainstalowany w srodku Palmax GPS. Czy tak samo jak w mio 238 trzeba cos wgrywac "kombinować" zeby przejsc do windowsa czy jest w standarcie, (interesuje mnie licencjia oraz legalny produukt ze wzgledu na prace, moge se odpisac od podatku ale musze miec pewność, że jest to orginalny produkt, jezeli chodzi o oprogramowanie). Kolejna zecz jaka mniejescze ciekawi to: w któryms z postów sie doczytałem, ze jezeli juz uda sie złamac ta nakładke na windowsie to można wgrac automape, ale znów pytanie czymozna wgrac legalna Automape czy tylko jakaś hackowana i w jakis sposub można ja w tedy zarejestrować. ( z tego co widzialem nie jest ona przeznaczona do poziomej pracy jak to sie spisuje w praktyce).
Za udzielenie odpowiedzi ślicznie z góry dziekuje Wszystkim życzliwym Klubowiczom

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 19, 2005, 12:27:42 »
Nic nie trzeba dogrywac, kombinowac. To jest system Pocket PC - jak w kazdym innym PDA z Pocket PC. Dokladnie jest to Windows Mobile 2003 SE for Pocket PC. Tutaj nic nie musisz "lamac" by wgrac Automape. To jest program napisany dla platformy Pocket PC, dlatego chodzi tutaj bez problemu. W Mio 268 nie ma systemu Pocket PC, dlatego trzeba sie meczyc.