Witam wszystkich uzytkownikow moj pierwszy post ale dość znaczacy przynajmiej dla mie. Prosze odrazu mnie nie zjechac a jesli możecie za pomoc bede bardzo wdzieczny. Nosze sie z zamiarem kupienia Palmax GPS w ostatnich artukułach dosc popularnie opisywany na PDAclubie wiec parametry techniczne mam juz oczytane i co do tego niemam zadnych pytan.
Interesuje mnie natomiast jak to jest z systemem jaki jest zainstalowany w srodku Palmax GPS. Czy tak samo jak w mio 238 trzeba cos wgrywac "kombinować" zeby przejsc do windowsa czy jest w standarcie, (interesuje mnie licencjia oraz legalny produukt ze wzgledu na prace, moge se odpisac od podatku ale musze miec pewność, że jest to orginalny produkt, jezeli chodzi o oprogramowanie). Kolejna zecz jaka mniejescze ciekawi to: w któryms z postów sie doczytałem, ze jezeli juz uda sie złamac ta nakładke na windowsie to można wgrac automape, ale znów pytanie czymozna wgrac legalna Automape czy tylko jakaś hackowana i w jakis sposub można ja w tedy zarejestrować. ( z tego co widzialem nie jest ona przeznaczona do poziomej pracy jak to sie spisuje w praktyce).
Za udzielenie odpowiedzi ślicznie z góry dziekuje Wszystkim życzliwym Klubowiczom