ique 3600 pare pytan

• 3 Odpowiedzi
  • 719 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ique 3600 pare pytan
« dnia: Sierpień 08, 2004, 20:57:45 »
czesc

Jestem poczatkujacy i nie mam doswiadczenia z GPS wiec niektore pytania moga wydawac sie banalne, z gory przepraszam.

Czy ique 3600 nadaje sie do  nawigacji drogowej, najbardziej do tego mi jest potrzebny .
Co kupic razem z nim zeby wszystko wspoldzialalo bezproblemowo.
Czy model ktory mnie interesuje jest godny uwagi czy raczej polecalibyscie cos innego.

Bardzo  dziekuje

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
ique 3600 pare pytan
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 08, 2004, 21:14:48 »
Po pierwsze to pytasz o palmtopa z systemem Palm OS w dziale Pocket PC. Wiem ze on ma GPS, ale ...

Do prawdziwej nawigacji po Polsce dobry jest tylko Pocket PC + Automapa.

ique 3600 pare pytan
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 08, 2004, 21:52:19 »
Niewiem czy to dobrze czy zle ze pytam o palmtopa w dziale Pocket PC(przepraszam)czy powinienem to zamiescic gdzie indziej?
Zalezy mi na czyms do nawigacji po ameryce polnocnej.
Niebardzo sie w tym wszystkim orientuje ale obserwuje iQue 3600 i staram sie duzo czytac na tym forum, duzo jest dla mnie niezrozumialych "pojec".
Dlatego odwarzylem sie do was napisac i czekam na jakies odpowiedzi(czy. podpowiedzi).

ique 3600 pare pytan
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 08, 2004, 22:48:53 »
Kup ique wersję amerykańską.
Nie dość że zdecydowanie tańsza, to na dodatek dostaniesz w cenie oprogramowanie City Select (lub Nawigator) z autoroutingiem właśnie na USA. Zanim kupisz (np. na Allegro) upewnij się czy jest soft, o którym mówię i czy są klucze odblokowujące !!!

Co do Polski. Wypowiedź Jakuba NA RAZIE jest w 100% prawdziwa, ale lada moment  będziesz miał na IQUE i inne odbiorniki Garmina mapy Polski   z autorutingiem i mam nadzieję, że wtedy popularność Automapy mocno spadnie :)

Lechu