StaŁ się cud.....podziękowania

• 2 Odpowiedzi
  • 679 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline plam

• 34
« dnia: Marzec 09, 2005, 17:53:42 »
I po tylu nieprzespanych nocach i godzinach instalowania i kombinowania ....ZWYCIĘSTWO. Wszysto chodzi a mialem wyrzucić na śmietnik. Nie zrobilbym nic bez waszej pomocy. Dlatego dziękuję w tym miejscu wszystkim którzy poświęcili swój czas i umiejętności.
Jakub Kańczugowski
Jacek_Wo
Timokie
Perla
Jeżeli kogoś nie wymienilem ...... przepraszam ale również jestem mu wdzięczny
PS. Nie wiem czy można tu takie posty zamieszczać ale mam nadzieje że nie będziecie krzyczeć.....
Pozdrawiam
Jacek

*

Offline perla

• 2689
  • Sprzęt: Samsung Tab2- 7, Galaxy S2 , Kindle 3,
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 09, 2005, 17:57:27 »
Milo nam za masz sukces, ale napisz innym jak sobie poradziles. To inni beda mieli latwiej.

*

Offline plam

• 34
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 09, 2005, 18:14:28 »
Korzystalem z WIN FAST Nawigatora. Po wskazówkach Jacka _wo szukalem znienialem ustawienia. Najpierw wszystkie ustawienia po koleii na NMEA. po kilka min na każde. Nie dalo efektu żadnego. Następnie przelączylem Conecting na SirF. Wedlug wsakzówek powinno dzialać na 4800. Ale nic. 9200 też nic i aż Baud Rate 38400. Wcisnąlem OK i........ JEST!!!!! wszystko jadzie. Później COMAND.... NMEA ustawienie Baud Rate 4800 i COM1. tych wszystkich "zmiennych" jakie tam są niezmienialem. Wcisnąlem OK i ..................chodzi VISUAL GPS. A później Automapa.....i zachwyt.
odpalila na automatycznym wyszukiwaniu GPS.
Pozdrawiam
Jcek