GPS i SPV m3000 - jak sie polaczyc?

• 4 Odpowiedzi
  • 747 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline docxxx

• 279
  • Sprzęt: HTC TP2
GPS i SPV m3000 - jak sie polaczyc?
« dnia: Kwiecień 09, 2008, 17:00:34 »
Czy moglibyscie podac linka do tutoriala, ktory krok po kroku pokazuje jak polaczyc GPS na Bluetooth z SPV m3000? Wiem, ze pytanie zasluguje od razu na wywalenie do kosza, ale po prostu nie moge sie polaczyc z moim GPSem. Nigdy nie mialem z nim problemu. Teraz jest mi potrzebny i nie moge go sparowac. Malo tego, myslalem ze jakis cudem zepsul sie i pozyczylem nowy ze sklepu i tez lipa :-| Bardzo prosze o jakies lopatologiczne wytlumaczenie, bo ja juz wymiekam.

*

Offline bikekowal

• 13104
Odp: GPS i SPV m3000 - jak sie polaczyc?
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 10, 2008, 14:30:39 »
prawdpodobnie nikt nie pisał takiego tutoriala. Musisz poszperać na forum. Jeśli masz bardzo  duże problemy to napisz skąd jesteś i może ktoś z nas osobiście Ci będzie mógł pomóc.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline Moi (Adam Kubicki)

• 6498
    • Moje linki do stron o GPS (i nie tylko)
  • Sprzęt: SGS2, iP3GS, Lumia 800, Note 3
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 10, 2008, 14:41:32 »
Jaki system masz w Wizardzie (a jeszcze lepiej - jaki ROM, jeśli to WM6), oraz z jakim odbiornikiem chcesz się połączyć?
Czy korzystasz z innych urządzeń na BT?

*

Offline docxxx

• 279
  • Sprzęt: HTC TP2
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 11, 2008, 08:20:41 »
ROM TNT (WM6)
Jeden odbiornik to Pentagram PathFinder P3100, a drugi SJ-5286A. Oba na SirfStarIII. Nie moge sie w ogole z nimi polaczyc. Wczesniej nie bylo problemu. Cos musialem namieszac w ustawieniach.

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 11, 2008, 09:06:50 »
Przeczytaj instrukcję obsługi ( GPS i PDA. Masz wszystko dobrze opisane - dlatego nikt nie zrobił tutoriala bo parowanie jest opisane . W trakcie parowania GPS udostępni Ci usługe . Po sparowaniu dodajesz port wychodzący w którym przypisujesz usługe do określonego portu na którym pracuje nawigacja ( zapewne 4/6/8) i już.
potrzebna zgoda