Dokladnie, Jacek mowil ze to Jego zona sprzedaje - 500 zl z wysylka pusci

Ale co do Nokii to nie wiem jak na to patrzec - w sumei robei dobre telefony...

Holux mi bardziej podchodzi w Putinie mi powiedzieli 529 zl + wysylka 22 zl na haslo PDACLUB

P.S
Taka odpowiedz dostalem na temat zakupu Holuxa lub BT338 ze strony putin.pl. Troche bledow ortograficznych tu wystepuje ale to nie ja pisalem

-------------------------------------------------------------
Dzień dobry
Niestety w najbliższym czasie mogą być problemy z dostępnościa BT338 na
naszym rynku dlatego tez proponuje panu rewelacyjny a jednoczesnie niczym nie odbiegający od normy wyznaczonych przez BT338 odbiornik GPS Holux GR-236. Zarówno Bt338 jak i holux wyposażono w ten sam chipset Sirf Star III oba odbiorniki maja podobny czasy startów oraz zbliżoną do siebie czułość rużnią sie jedynie kilkoma drobnymi szczegułami.
Bt338 wytrzymuje do 20 godzin pracy na swojej bateri ale czyni go to
cieższym przy GR-236 czas ten wynosi około 10 godzin ale pasuje do niego
bateria od noki, którą można kupic za niewielkie pieniądze i stosowac jako
dodatkowe zasilanie. Holux natomiast posiada wyjście na antene zewnętrzną i kabel którym można doprowadzić zasilanie z portu USB niestety kabela tego niemożna zastosować do transmisji danych ( kable do transmisji danych beda kosztować okolo 60 zł). No i to co najważniejesze Holux na dzień dzisiejszy jest dostępny za jedyne 549 zł czyli bardzo konkurencyjna cena dla BT338. Zpraszam do zakupów w naszym sklepie
Gwarancja na choluxa tak jak jest to opisane na naszej stronie www. to
zaledwie 12 misiecy.( tak jak w przypadku bt 338). Co do zniżki dla klubowiczow pda holux ten kosztuje unas zaledwie 549+22zł(transport) zł ze zniżką dla Pda club 529zł + 22zł koszt przesyłki.
-----------------------------------------
To dla tych co rowniez sa zainteresowani zakupem tego Holuxa
Chyba go wezme