grrrr cannot execute garminQue- help

• 2 Odpowiedzi
  • 559 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline loos

• **
  • 175
  • Sprzęt: glofiish M800
« dnia: Wrzesień 13, 2006, 23:50:09 »
przygotowywałem looxa aby wgrać gpmapę  , czyli po kolei gpsproxy garminQue itd...

nie działało, coś pokręciłem i odinstalowałem gps proxy i GarminQue (system-remove programs...) zrobiłem soft reset.

i teraz za każdym razem gdy wyłączam i włączam tym guzikiem na górze to pojawia się okienko "notification error   canot execute \sd-mmcard\garmin\garmninQue.exe " po co on chce execute garmina skoro go nie ma ...

przypomniało mi się że była taka opcja launch on start czy coś takiego w gpsproxy więc zainstalowałem oba pogramy jeszcze raz  chciałem odchaczyć tą opcję a nóż zaskoczy i z powrotem odinstalować. a tu dalej kupa bo niedość że cannot execute.. jest dalej to i się czasami zawiesza i jak próbuję przywołac go do życia guzikiem to ekran czarny i ani rusz.
ale zazwyczaj po 1-2 min sieodwiesza i pojawia siekomunikat cannot execute ...  a niby wersje programów najnowsze i zgodne.

jak się pozbyć tego komunikatu???? byle nie na zasadzie "nie pokazuj błędów ;/"

wirtualne piwo za pomoc

:))

« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 14, 2006, 00:28:41 »
Zainstaluj Garmin QUE, uruchom go i prawidłowo zamknij.
Potem możesz go sobie odinstalować. Wg mnie na 99% będzie OK !

Jak poskutkuje to podpowiem, że lubię Żywca - nie wirtualnego  :proud:

*

Offline loos

• **
  • 175
  • Sprzęt: glofiish M800
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 14, 2006, 00:53:43 »
a łyżka na to nie możliwe .... :)

thx teraz będę spał spokojnie.

żywiec +/- 3 zł  dodatkowo koszty transportu. Tylko ciekawe ile jeśli zmieści się w 7-8 złotych to mogę przesłać pocztą tak dla zabawy;] pójdzie priorytetem bo zimne ;]

Nigdy jeszcze nie wysyłałem piwa pocztą... dowiem się na poczcie, nie dzisiaj, nie jutro  ile by to było bo nie mam pojęcia czy płacę za pół kilo czy wymiary...

dam znać jeszcze
 :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))