Pozostałe platformy > Perły z lamusa

REX

(1/7) > >>

biblo:
Gdyby ktoś był zainteresowany zakupem takiego notesu, to polecam wizytę na warszawskiej giełdzie komputerowej. W ostatnią niedzielę widziałem na stoisku jednej z firm całe kosze fabrycznie nowych "starszych" produktów firm Xircom i 3Com. Były tam m.in. właśnie REX-y - fabrycznie nowe, pudełkowe zestawy w wersji 5000 i 5001, srebrne i czarne, z dodatkową stacją dokującą (RS) lub bez. Cena - 80 zł.

Petersen:
biblo, a może zebrałbyś zamówienie grupowe? Bardzo chciałbym stać się posiadaczem REX'a ale nie mam możliwości udania się na giełdę :( Myślę że znalazłoby się więcej chętnych (choćby i ze względu na stosunek cena/możliwości).

Kusiu:
W Łodzi na giełdzie na stadionie ŁKS-u też jest ich dużo - cena za nowy w pudełku ze stacją dokującą to też 80zł, ale napewno da się ją zbić ;)

Zresztą ta sama osoba sprzedaje je na Allegro po 79zł:
http://allegro.pl/show_item.php?item=25333612

biblo:
A jakieś 2-3 lata temu kosztowały ok. 650 zł. Ile to było wówczas dolarów?

Petersen:: aukcja wskazana przez Michała chyba rozwiązuje Twój problem...

Petersen:
Dzieki za Allegro. A może ktoś się natknął na REX'a 6000? Główny atut to dotykowy ekran, no i możliwość wgrywania nowych programów. Polecam też www.rex6000.org - można się sporo dowiedzieć nie tylko o modelu 6000. Jest np. porównanie 5001 i 6000.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej