Słuchawki do palmaxa

• 8 Odpowiedzi
  • 2631 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline rafk

• *
  • 81
  • Sprzęt: Navroad NR560
Słuchawki do palmaxa
« dnia: Luty 05, 2006, 19:23:42 »
w zestawie słuchawek nie ma, ale są podobno w opcji, jezeli tak to gdzie je kupić i jakie te słuchawki powinny być. Zamierzam kupić palmaxa i na razie robię rozpoznanie. W teście na Waszej stronie nie za bardzo widzę złącze w obudowie do którego możnaby te słuchawki podłączyć, tak żeby przy okazji używać palmaxa do odtwarzania muzyki np. w MP3. Proszę o opinię w tej sprawie od osób które go mają i z pewnością ten problem rozwiązały...

Słuchawki do palmaxa
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 05, 2006, 22:21:21 »
Może to i lepiej, że nie ma słuchawek bo nie trzeba za nie płacić (i nie mówcie mi że coś jest w cenie i za darmo) dzięki temu można kupić sobie takie, które będą odpowiadały osobie słuchającej. Wtyk na zwykłe słuchawki z małym Jackiem. Jakość muzyki dość dobra (ale nie jestem znawcą).

*

Offline julekjulek

• *
  • 81
  • Sprzęt: LG G3
Słuchawki do palmaxa
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 05, 2006, 23:09:37 »
Jesli kupisz dobre sluchawki, to bedziesz mial dobra jakosc.

Pozdrawiam
julek

*

Offline rafk

• *
  • 81
  • Sprzęt: Navroad NR560
Słuchawki do Palmaxa
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 06, 2006, 12:48:27 »
dzięki za odpowiedzi ale nie o to chodziło... w obudowie Palmaxa nie widziałem wejścia słuchawkowego (oglądałem tylko zdjęcia w teście http://www.pdaclub.pl/view.php?news_id=10553 i dlatego nie bardzo wiem jak te słuchawki podłączyć. To że czym lepsze słuchawki tym lepsza jakość jest jasne jak Słońce i nie wymaga komentarza. Jeśli ktoś ma Palmaxa, czy tam Holuxa to proszę o podpowiedź

*

Offline nocnyMarek

• 9913
  • Sprzęt: Palmax, viliv X70
Słuchawki do palmaxa
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 06, 2006, 13:30:18 »
Gniazdo słuchawek widać tam na conajmniej 3 zdjęciach.
Palmax w odróżnieniu od Holuxa ma słuchawki w zestawie.
To poza napisem na obudowie jedyna różnica w tych PDA.
AM3/4/5/6, DPN/D6, AP, N2/9, OM-free

*

Offline julekjulek

• *
  • 81
  • Sprzęt: LG G3
Słuchawki do palmaxa
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 06, 2006, 16:07:22 »
@rafk
Odpowiedz na temat gniazda/podlaczenia miales w 2 wypowiedzi
Cytat: "stadim"
... Wtyk na zwykłe słuchawki z małym Jackiem. Jakość muzyki dość dobra (ale nie jestem znawcą).

Pozdrawiam
julek

Słuchawki do palmaxa
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 11, 2006, 11:04:53 »
zlacze sluchawkowe maz na malego jacka. po wlozeniu w uchwyt samochodowy jest do niego dostep posiadam ten model  i jestem z niego zadowolony. tylko zgubilem gdzies sterowniki  i nie moge niigdzie znalesc jesli mozesz to pomoz jest tam oddzielny temat : Prosba o sterowniki

Słuchawki do palmaxa
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 11, 2006, 11:09:48 »
poza tym na stronie http://www.palmax.pl/dane/gps_pda.htm masz jakotakie zdiecie tam widac gdzie jest wej sluchawkowe. Jest tez tam opis produktu

Słuchawki do palmaxa
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 14, 2006, 18:29:31 »
Witam
w komplecie sa sluchawki, ale jakies dziwne nie pasują mi do uszów/uszy :), a moze to ja jestem dziwny i nie pasuje do słuchawek :)
sa zaduze i niemoge ich wcisnac glebiej jak ide to wypadaja

przerabialem ostatnio tez temat ze zniszczonym uchwytem samochodowym i spalona latowarka
bez problmu moze wszystko dokupic razem lub oddzielnie

pozdro
Killem