PALMAX

• 8 Odpowiedzi
  • 2932 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline bambo

• 10
PALMAX
« dnia: Luty 14, 2006, 22:04:52 »
Bylem nastawiony na zakup Palmaxa jednak sprzedawca w sklepie ostudził mnie poniewaz twierdzi ze to firma z nikad jakas nowa wiecie czy jest na jaiks innych rynkach bo nie moge nic  znalezdz

*

Offline lipciopda

• 6801
PALMAX
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 15, 2006, 05:28:37 »
sprzedawca jest niedoinformowany - firma jest juz jakis czas na rynku, a model o ktory pytasz to na innych rynkach Holux (jesli mowisz o wersji z GPS)

poczytaj sobie chociazby to
http://www.pdaclub.pl/szukaj.php?PHPSESSID=a0d8eee4a72487bd81541dce70ff44f1&str=palmax

PALMAX
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 15, 2006, 07:07:52 »
A czy cos wiadomo wiecej o nowych modelach Palmax'a? mialy pokazac sie pod koniec 4Q 2005 i nic nie ma.
Zaczynam miec dylemat czy kupic PALAMX czy MIO 201

PS W sumie w opisie tej grupy powinno byc napisane PALMAX/HOLUX bo faktycznie wielu ludz ma watpliwosci zwlaszcza ze w Polsce mozna kupic Palmax pod nazwa: Holux GPSmile60

A info na stronie producenta :

http://www.holux.com/product/search.htm?filename=handle_gpsmile60.htm&target=handle1&level=grandson

*

Offline lipciopda

• 6801
PALMAX
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 15, 2006, 07:36:39 »
Cytat: "amprnet"
PS W sumie w opisie tej grupy powinno byc napisane PALMAX/HOLUX bo faktycznie wielu ludz ma watpliwosci zwlaszcza ze w Polsce mozna kupic Palmax pod nazwa: Holux GPSmile60

w opisie grupy jest to przeciez jak byk...

Palmax
Dla użytkowników palmtopów Palmax z720, Palmax GPS oraz ich klonów (np. Holux GPSmile)

PALMAX
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 15, 2006, 09:17:37 »
Przepraszam nie zauwazylem, bo przez jakis czas nie bylo tej informacji.

*

Offline bambo

• 10
PALMAX
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 15, 2006, 11:11:18 »
Mial juz ktos stycnosc ze serwisem jak to wyglada

PALMAX
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 15, 2006, 20:55:16 »
Ja mialem stycznosc z serwisem. Palmaxa kupilem w komputroniku i po jakims czasie okazalo sie ze sprzet po wlozeniu karty SD dzialal ok dopuki go sie nie wylaczylo po wylaczeniu i pozostawieniu na ok 1h nie dalo sie go spowrotem wlaczyc wiec zareklamowalem go. Na sprzet czekalem ponad miesiac az wreszcie przyslano go spowrotem oczywiscie usterki nie stwierdzono, a sprzet jak sie krzaczyl tak sie krzaczy. okazalo sie ze mam uszkodzona karte SD tak mi sie wydaje choc karta na innych urzadzeniach (aparat cyf, tel) dziala oki. Sam juz nie wiem ale po wyplacie sie dowiem  :D kupie sobie nowa karte SD i sie okaze  :D

PALMAX
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 18, 2006, 21:37:18 »
Miałem ten sam problem zdecydowanie wymien karte. Palmax jest strasznie czuły.

*

Offline KOMTUR

• 44
  • Kandydat na Wielkiego Mistrza :)
    • jarekmrzyglod.com - fotograf dla Ciebie
  • Sprzęt: Samsung Note4, S5, Note 10.0, Tab4
PALMAX
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 21, 2006, 09:09:06 »
Chrisu a jaka miales karte?

Jaka kupiles, ze problemy ustaly?