Podziękowanie

• 3 Odpowiedzi
  • 526 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline jackcze

• **
  • 220
  • Deus Ex Machina
  • Sprzęt: był Tungsten E - był Tungsten T - jest Tungsten T3 i Clie TH-55
Podziękowanie
« dnia: Kwiecień 07, 2008, 08:27:31 »
Witam wszystkich.
Pragnę podziękować Piotrowi Pajeros - wykonał dobrą robotę z moim t/t. Obiecałem, że napiszę kilka słów.
Zacznę od tego iż kupiłem Tungstena T z uszkodzeniem. Z forum dowiedziałem się o Piotrze. Napisałem do niego.
Odpowiedź była krótka "przysłać - zrobimy". Miałem obawy - nie znam Gościa - zadzwoniłem pogadaliśmy i przekonał mnie. Wysłałem. Kontakt był przez cały czas naprawy. Mówię na razie OK. Naprawił - dał cynk że wysłał. Przesyłka dotarła - sprzęt sprawny. Kaska za pobraniem. Jestem zadowolony - osobiście polecam Piotra jest rzetelny. Przynajmniej wobec mnie. Jeśli drugi raz coś by się stało to wysyłam do niego. To tyle tego miodu. Zrobicie jak uważacie.
Z pozdrowieniami dla wszystkich klubowiczów
Jacek W.
Pierwszym urządzeniem mogącym przypominać dzisiejsze palmtopy był Psion Organizer, który powstał w 1984 r. Wyglądem i funkcjonalnością przypominał rozbudowany kalkulator. W 1989 r. powstały dwa urządzenia: Atari Portfolio oraz Pocket PC

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Odp: Podziękowanie
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 07, 2008, 08:50:59 »
IMO - może lepiej napisać to w tym wątku? - http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=82064.0
więcej osób przeczyta a oferta napraw dotyczy wszystkich PDA

*

Offline jackcze

• **
  • 220
  • Deus Ex Machina
  • Sprzęt: był Tungsten E - był Tungsten T - jest Tungsten T3 i Clie TH-55
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 07, 2008, 08:59:42 »
masz rację.
Pierwszym urządzeniem mogącym przypominać dzisiejsze palmtopy był Psion Organizer, który powstał w 1984 r. Wyglądem i funkcjonalnością przypominał rozbudowany kalkulator. W 1989 r. powstały dwa urządzenia: Atari Portfolio oraz Pocket PC

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 07, 2008, 09:20:56 »
w takim razie zamykam ten wątek
a wątek z działu serwisowanie przeklejam do tematu założonego przez Pajeros