No to witaj w klubie. Ja kupilem TE i sie cieszylem ze bede teraz bezbolesnie szpanowal jaka to palma jest bezproblemowa...
Ale do rzeczy: Arkusz w W2G ma polskie literki, Word processor nie. Wyjscia sa 3:
1-pogodzic sie.
2-skasowac zestaw fontow z word2go (beda pliterki ale formatowanie sie zgubi to znaczy centrowanie i akapity beda ok ale times arial i inne czcionki beda wygladac tak samo, nie wiem jak z przenoszeniem tego na pc mozliwe ze sie nic wiecej nie straci ale i tak trzeba takie cwane makro (link na dole) do przerabiania pliterek z documentsowego cp na windowsowe cp1250 )
3-Wydac pieniazki na Polish To Go (bedzie fajnie dzialac)
Swoja droga to niezle wnerwiajace ze kupujac Pakiet spolszczajacy (piloc ) nie ma w nim polskich fontow dla tej aplikacji (Ta sama firma) No albo z drugiej strony nie ma tego supportu w samych documents2go. Znowu czuje sie oszukany.
Ja osobiscie uzywam wordsmitha i qed-a i formatuje wszystko juz na pc.
sorry ale tinyurl cos strajkuje mi
http://groups.google.pl/groups?hl=pl&lr=lang_en|lang_pl&ie=UTF-8&threadm=cavvo6%24ik3%241%40atlantis.news.tpi.pl&rnum=2&prev=/groups%3Fhl%3Dpl%26lr%3Dlang_en%257Clang_pl%26ie%3DUTF-8%26q%3Dmakro%2Bgroup%253Apl.comp.sys.palm%26btnG%3DSzukaj%26meta%3Dgroup%253Dpl.comp.sys.palm