Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
Witam, jestem nowy i mam pytanie !!! Pilne !!!
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Pozostałe platformy
Perły z lamusa
Palm OS
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
5 Odpowiedzi
770 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
MichalG
7
«
dnia:
Luty 04, 2003, 16:50:07 »
Witam wszystkich
Zostalem przez przypadek - ciocia z ameryki - szczesliwym posiadaczem Palma M500 i niestety jako ze przede wszystkim uzywam Outlooka nie moge go zsynchronizowac z tym PIMem. Zainstalowalem aplikacje od Palma Palm Desktop ale to nie jest kompatybilne z Outlookiem. Wobec czego pytanie co powinienem miec aby moc synchronizowac Palma z moim Outlookiem i czy istnieje jakas aplikacja oddzielna do ladowania oprogramowania do Palma poza Palm Desktopem?
Pozdrawiam wszystkich
Michal
crewpah
73
«
Odpowiedź #1 dnia:
Luty 04, 2003, 22:00:30 »
Hi!
jest wiele programow. Ja sprawdzalem Desktop2Go firmy Dataviz. Dzialanie jest proste. W czasie instalacji wybierasz czy chcesz aby Palm nadpisywal Outlooka, czy odwrotnie albo po prostu synchronizacja. Program jest co prawda platny. Na priva moge Ci udzielic informacji w jaki sposob przedluzyc 15-dniowa wersje testowa
Jest jeszcze jakis progrma Chapura or something...
Pozdrawiam,
PK
jawi
77
«
Odpowiedź #2 dnia:
Luty 05, 2003, 09:59:01 »
1)Do synchronizacji z Palma Outlookiem służyć ma zdaje sie dołączany zwykle do Palmów program Pocket Mirror.
2)Do instalowania plików w Palmie bez synchronizacji- Pilot Install
Tyle wiem ze słyszenia, bo akurat tych programów do tej pory nie używałem.
ama2
90
«
Odpowiedź #3 dnia:
Luty 05, 2003, 11:24:28 »
Jest specjalne oprogramowanie Chaptura......... Korzystam z niego z sukcesem mimo, ze pod XP czasami zadaje pytanie czy kontynuowac operacje. Jak jestes zainteresowany to Ci przerzuce ten program via e-mail. Poza tym warto sobie rozszerzyc pamiec do 16 mb co autor tej informacji skutecznie zrealizowal Andrzej/Wroclaw/ibmc500/16mb ram.
MichalG
7
«
Odpowiedź #4 dnia:
Luty 05, 2003, 13:03:19 »
Dzieki wszystkim za rade.
Zainstalowalem Desktop2Go i dziala swietnie. Postaram sie zainstalowac tego Palm Install i zobaczyc czy bedzie OK.
Dzieki wszystkim za rady. Aha skonfigurowalem rowniez go juz z telefonem aby dziala internet i dziala super wiec juz jestem zadowolony
Frugo
60
«
Odpowiedź #5 dnia:
Luty 06, 2003, 21:38:29 »
Nie wiem czym synchronizujesz ale przypuszczalnie przez USB. Jesli masz dwa usb wejscia w obudowie: z przodu i z tylu to czasem tak jest ze jesli podlaczysz do tylu to wlasnie sie outlook nie synchronizuje a z przodu bez problemu.
Ja tak mialem i to na kilku obudowach.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »