Visor Edge czy Palm m125

• 3 Odpowiedzi
  • 1087 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Frugo

• *
  • 60
    • www.wmasg.pl
Visor Edge czy Palm m125
« dnia: Luty 22, 2002, 23:59:33 »
Mam pytanko, ktory z powyzszych mi doradzacie, cena jest ta sama wiec nie ma sie co nad tym rozwodzic. Ale jak sie sprawa ma z procesorami, ile pamieci maja, upgrade systemu, czy brak w Visorze Notepada to duza strata, czy czesto sie korzysta z odrecznych notatek, zywotnosc baterii. Wogole czekam na wszelkie infomracje.
Moze tez byc na maila   frugo@wmasg.com

*

Offline Frugo

• *
  • 60
    • www.wmasg.pl
Visor Edge czy Palm m125
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 24, 2002, 19:39:20 »
A jak sie ma sprawa z bateriami i ich zywotnoscia. czy jest ladowarka i mozna podladowywac, czy trzeba kupowac baterie co 3 tygodnie.
Rozumiem z poprzednich postow ze z visorze jest adekwatny program co w palmie (note pad). czyli nie ma roznicy w tej kwesti.
Prosze jeszcze o wyjasnienie kwesti baterii i pamieci standardowo maja one po 8mb i 2mb romu. czyli te 8 jest na programy a 2 na system. ???

*

Offline Frugo

• *
  • 60
    • www.wmasg.pl
Visor Edge czy Palm m125
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 25, 2002, 21:07:34 »
Macminer to w takim razie co jest lepsze twoim zdaniem. Bo dwa posty wczesniej piszesz ze gdyby nie byl po 12... to bys pewnie kupil palma 125 a w ostatnim dajesz wiecej za dla Visora.
Daj jakies wady i zalety tak zsumowane razem. THX

*

Offline Frugo

• *
  • 60
    • www.wmasg.pl
Visor Edge czy Palm m125
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 25, 2002, 22:28:48 »
A mozesz jeszcze mi powiedziec cos odnosnie flash ROM, o ile dobrze doczytalem np taki TGR pro ma flash ROM ktory moge sobie rozbudowac do nawet 128MB, a czy w visorze i palmie tez tak moge. Bo jak dobrze doczytalem do flash mi zostaje po wyjeciu baterii a z ramu wszystko sie idzie ... kąpać.
Jak na razie przemawia wszystko za visorem. Co do ceny to teraz oba kosztuja po 199$ na stronach producenta, koszt przesylki do polski to okolo 15$, wiec jest sie nad czym zastanawiac.