W scientificu powiedzieli że Piloc jest przeznaczony pod określoną wersję os, i Piloc z 3.5 nie będzie chodził na 4.1.Pytałem o to wcześniej na forum ale dostałem odpowiedź że nie będize problemów.
Ja napisałem, że kod rejestracyjny będzie pasować do PiLoc-a dla nowszej wersji systemu, którą można ściągnąć ze strony producenta.
Z tego co wiem kod pasuje do każdej wersji systemu co zresztą łatwo sprawdzić na stronie Penreadera:
http://palm.penreader.com/articles/Shopping_area_for_PiLoc.html - dla jezyka polskiego nie ma rozdziału na wersje systemu, kupujesz kod, ściągasz PiLoc-a w odpowiedniej wersji i go rejestrujesz.
Więc Kusiu według mnie po prostu się mądrzysz i odpowiadasz na posty nawet gdy nie jesteś pewien odpowiedzi.
Taa, nudzi mi się w domu i tak sobie piszę by popisać...
Chyba nie rozymiem tej wypowiedzi.
Sam przyznałeś, że masz teraz system w większości po angielsku, ale też pozostały niemieckie pozostałości. PiLoc tłumacząc interfejs ma pewnie z tym problem - to była taka moja teoria. Pisząc te słowa byłem pewny, że mówimy o prawdiłowej wersji PiLoc-a czyli pd właściwy system.