UNIVERSUM - wyświetlanie sieci

• 4 Odpowiedzi
  • 673 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Kwiecień 24, 2006, 14:14:00 »
Witam
jestem jednym z szczęśliwych posiadaczy Smarta UNIWERSUM (też wiem że są lepsze  :lol: )
ponieważ zbiegiem okoliczności byłem w Czechach jak zmieniali w sieci Oskar nazwę na Vodafone CZ i ja byłem zalogowany w tej sieci to mi zmienili napis na telefonie z Oskar na Vodafon - i tu jest wszystko cacy i super ale nie wiem jakim cudem się im udało zmienic nazwę macierzystego operatora (PLUS) na Vodafone CZ i teraz jestem mocno orginalny bo w Polsce mam na wyswietlaczu ww napis.

Moje pytanie wie ktoś jak to wrócić do stanu pierwotnego ?
(Hard resety, kasowanie pamięci, zostawianie bez baterii na dłuższy czas trenowałem - NIE DZIAŁA!!!)

*

Offline Wonski

• **
  • 121
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 24, 2006, 14:42:07 »
A spróbuj zrobic pokaż distępne sieci i wybiez plus

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 24, 2006, 14:50:30 »
Tam PLUS też się nazywa Vodafone CZ :cry:

*

Offline Wonski

• **
  • 121
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 24, 2006, 15:02:46 »
Niewiem jak to mozliwe ja bym wzioł te twoje xplore gx18 i poszedł do salonu plus gsm i powiiedzałbym o problemie

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 25, 2006, 10:34:51 »
W salonie Plusa też byłem i  :shock:  zrobili zadzwoniłem na 2601 to  :shock:  :shock:  :shock:  :roll: i powiedzieli że Oni nie wiedzą co z tym zrobić a jak mam telefon którego nie mieli nigdy w ofercie to jest im przykro ale nie wiedzą co z tym fantem. Sprzedawca (Allegro ) też się zdziwił bo to jedyny taki przypadek.