UNIVERSUM SMARTPHONE + kabel + komp z neo=internet w palmie?

• 4 Odpowiedzi
  • 670 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Wonski

• **
  • 121
« dnia: Kwiecień 18, 2006, 16:24:11 »
Tak jak w temacie czy jak podłoncze mojego xplore g18 za pomoca kabla do komputera to jak mam zrobić abym mógł kożystać z przeglądarki www lub wap lub z gg za darmo no zeby net szedł z kompa na palma da sie tak no ewentualnie podczerwień  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 18, 2006, 16:30:42 »
Jesli twoj komputer PC jest podłączony do netu na palmie podłączonym do niego ( irdą czy też kablem) z z uruchomioną synchronizacją masz internet ( nie mam juz palma ale pamiętam iż tak było)
potrzebna zgoda

*

lucass

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 18, 2006, 18:30:40 »
tak to tylko od ppc 2003 wzwyż będzie.... a do systemu palm os potrzebujesz program SoftickPPP lub Mocha PPP...sam kabelek nie wystarczy

*

Offline Wonski

• **
  • 121
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 18, 2006, 18:57:25 »
Ale zrezygnowałem z tego Universum na rzecz palma zire 71 czy to dobra decyzja ??

*

lucass

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 18, 2006, 19:32:48 »
no jezeli chcesz samego palma bez opcji GSm to tak...dośc dobry sprzet , ma aparat, choc to raczej zabawka...wyswietlacz prawie doskonały...na poczatek mozna szczerze polecic...popatrz jeszcze za Tungstenami, tez bardzo dobre, lub jakchcesz palma z telefonem za Treo 600...Xplore nie polecam, to raczej jako ciekawostke tylko....