TX, blaze, allego i cookies

• 4 Odpowiedzi
  • 485 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Lipiec 30, 2006, 20:36:02 »
Witam,
Palm TX, blazer 4.3 podczas logowania do allegro i ebay otrzymuje komunikat że moja przeglądarka nie obsługuje cookies. A przecież chyba obsługuje. W /Preferences/General/ jest opcja Disable cookies, ale nie jest zaznaczona, a w /Preferences/Advanced/ cookies są. tzn zajmuja ileś tam B. Może ktoś napisze mi w czym tkwi problem?
Pozdrawiam
MK

*

Offline kwieto

• 2785
Re: TX, blaze, allego i cookies
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 31, 2006, 23:14:59 »
Cytat: "markruk"
Witam,
Palm TX, blazer 4.3 podczas logowania do allegro i ebay otrzymuje komunikat że moja przeglądarka nie obsługuje cookies. A przecież chyba obsługuje. W /Preferences/General/ jest opcja Disable cookies, ale nie jest zaznaczona, a w /Preferences/Advanced/ cookies są. tzn zajmuja ileś tam B. Może ktoś napisze mi w czym tkwi problem?
Pozdrawiam
MK

W Allegro...
Sprawdz czy z Opera masz podobne problemy?
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.

*

Offline chronos

• 22
  • Sprzęt: Mio C520 [MM] [AM]
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 01, 2006, 13:50:23 »
Ciekawa sprawa. U mnie wchodzi bez problemu przez SSl bez żadnego komunikatu. Kwieto ma rację, ze to problem po stronie Allegro. Czasami też mam takie dziwne komunikaty jak korzystam z Opery na moim laptopie

*

Offline kurt76

• **
  • 113
  • Sprzęt: eee pc 900, nokia 5530, nokia 6810
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 02, 2006, 20:46:37 »
wejdz przez aukcje.onet.pl i sprobuj sie zalogowac. u mnie rozwiazalo to problem, co prawda na eudora web :)

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 03, 2006, 15:40:30 »
u mnie działa "aukcje.onet.pl" z blazerem, natomiast Allegro nie...