twardy reset w tt5?

• 4 Odpowiedzi
  • 488 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline andrzejj

• 36
  • Sprzęt: hp ipaq 114
twardy reset w tt5?
« dnia: Październik 28, 2005, 15:22:41 »
Witam jestem tutaj nowy i troszkę głupi. Do tej pory używałem pocketa, ale ekranik padł i po mojej ulubionej zabawce. Teraz testuję Tungsten T5, niestety co chwila mi się zawiesza i podaje : "Fatal Alert MemoryMgr.c, Line:3721, NULL handle". Myślę że pomógłby mi twardy reset ale jak go zrobić? Jeśli ktoś ma taką wiedzę proszę o pomoc.
andrzej

*

Offline andrzejj

• 36
twardy reset w tt5?
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 29, 2005, 09:54:28 »
niestety pod tym adresem pokazuje się:
An error has occurred.

We could not display the information you requested. The information may be unavailable or withdrawn. Please go back and try another search.
ale dzięki za próbę pomocy
pozdrawiam

ps
mam wrażenie że synchronizacja tungstena z pecetem w porównaniu z symchronizacją pocketa z pecetem to droga przez mękę

*

Offline Kusiu

• 3968
twardy reset w tt5?
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 29, 2005, 12:54:50 »
Hardreset: http://tinyurl.com/e23dh

Zainstaluj update, który znacznie poprawia stabilność systemu: http://www.palm.com/us/support/downloads/tungstent5/tungstent5update.html

Co do synchronizacji to co jest w niej trudnego? Odpalasz płytkę, którą dostałeś w komplecie i zaczyna się instalacja. Zostaniesz zapytany czy chcesz sychronizować palma z aplikacją Palm Desktop, z Outlookiem czy może i z tym i z tym.

*

Offline andrzejj

• 36
twardy reset w tt5?
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 30, 2005, 14:08:50 »
Dzięki.
Reset się udał. Jest trochę lepiej.
Niestety nie mam oryginalnej płytki z oprogramowaniem, bo panienka dostała tt5 od firmy w prezencie i chce mi go osprzedać. Twierdzi że była tylko płytka nazwana "Bonus CD5" na której jest iPloc i manuale.
Może jak zainstaluję upgrade to się poprawi.
Na razie w czasie synchronizacji muszę kilka razymiękko resetować i PC i TT5, choć nie Fatal Alertów.
Pocketa po prostu wstawiałem w stację dokującą i po problemie.
Tutaj wygląda na to że Palm Desktop sobie wybrzydza, które pliki ma zsynchronizować.
jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam