Tungsten T5 i karta pamieci

• 5 Odpowiedzi
  • 431 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 19, 2006, 18:44:23 »
witam
planuje ostatnio zakup karty pamieci 2GB - rozwazam zakup SD Kingston Elite Pro - czy ktos wie czy ta karta bedzie dzialala na moim Tungstenie T5?
co jest szybsze MMC, czy SD?
czy do Palma wystarczy mi zwykla karta pamieci (np zwykly Kingston), czy tez high speed (np Kingston Elite Pro) jest lepsza? czy jest odczuwalna roznica w szybkosci jesli chodzi o PALM Tungsten T5 na kartach High Speed i zwyklych?

wielkie dzieki za info
pozdro

*

lucass

« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 19, 2006, 19:09:46 »
nie ma odczuwalnych roznic w działaniu kard HighSpeed i zwykłych...idz po karte z palmem i sprawdz czy bedzie napewno działac...czasem karty tej samej wielkosci a roznego producenta roznie sie zachowuja w palmach...

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 19, 2006, 19:56:32 »
wlasnie chce kupic karte na allegro, bo tam sa tansze (2GB okolo 180 zl)... a jakie Twoim zdaniem sprawuja sie najlepiej ?

*

lucass

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 19, 2006, 20:22:34 »
ja mam Kingstona SD i nie mam zadnych problemów , tyle ze mniejsza bo 512 MB , w Nokii ma MMC+ PQI i rowniez nie mam rpoblemów, chyba lepiej kupic jakas normalnej znanej firmy niz jakiegos No name , przynajmniej jest na wiekszosc dozywotnia gwarancja (Kingston) lub 5 lat (PQI)

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 20, 2006, 08:58:58 »
mysle wlasnie intensywnie czy nie pokusic sie na kingstona ELITE PRO, bo troszke szybciej by mi sie to wszystko wgrywalo na karte przez czytnik zapewne ;)

*

lucass

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 20, 2006, 09:59:17 »
no jezeli chodzi o korzystanie z czytnika to szybkosc ma znaczenie...zalezy czy bedziesz czesto i duzo muzyki, filmów i zdjec wrzucał na T5