Tungsten T3 a Mp3

• 7 Odpowiedzi
  • 578 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline JO

• 15
Tungsten T3 a Mp3
« dnia: Styczeń 21, 2005, 20:23:59 »
Cześć wszystkim!

Mam pytanko o możliwości T3. Czy może on odtwarzać mp3 bez konieczności zakupu Palm Mp3 Kit ( czy coś w tym stylu), bo to dodatkowy koszt kilkuset złotych!! Niedługo zamierzam nabyć tego palma ( chyba na allegro - czy orientujecie się za ile średnio idą te urządzonka ? ). Proszę pomóżcie!

*

Offline Maciej Wójcik

• 1038
  • Sprzęt: Treo 600, IBM ThinkPad T60, Asus eee 701, Nokia E71
Tungsten T3 a Mp3
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 21, 2005, 20:38:00 »
Odtwarza bez problemu. Koszt ~1500zł za nowego.

*

Offline JO

• 15
Tungsten T3 a Mp3
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 21, 2005, 20:46:13 »
Wieelkie dzięki!!! :) W końcu udało mi się uzyskać odpowiedź na nurtujące mnie pytanie. Teraz bez wachania kupię ten sprzęcior.

*

Offline elita

• **
  • 161
    • http://gg.overwap.net
Tungsten T3 a Mp3
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 22, 2005, 01:44:53 »
a czy aby nie przypadkiem tylko z karty pamięci?
moje tt1 i tt2 tylko z karty czytają muzyke, chyba że w tt3 coś się zmieniło o czym nie wiem.
Chyba JO został wprowadzony w błąd, bo czeka go zakup karty SD jeśli chce słuchac muzyki.

*

Offline Kusiu

• 3968
Tungsten T3 a Mp3
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 22, 2005, 23:21:31 »
Cytat: elita
chyba że w tt3 coś się zmieniło o czym nie wiem
Nic się nie zmieniło, dopiero T5 nie potrzebuje karty pamięci by przechowywać inne pliki niż prc/pdb.

Pomijam tu wynalazki typu wirtualne karty na które wydziela się odpowienią ilość ramu.

*

Offline Maciej Wójcik

• 1038
  • Sprzęt: Treo 600, IBM ThinkPad T60, Asus eee 701, Nokia E71
Tungsten T3 a Mp3
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 22, 2005, 23:40:35 »
Cytat: elita
Chyba JO został wprowadzony w błąd, bo czeka go zakup karty SD jeśli chce słuchac muzyki.
Nie została wprowadzona w błąd, bo pytała, czy potrzebny jest jej Palm MP3 Kit. Poptrzebny nie jest, a raczej logiczne jest (przynajmniej dla mnie), że nikt nie będzie próbował wpychać muzyki do pamięci RAM. Nawet jeśli jest jej sporo (jak np. w TT5).

*

Offline JO

• 15
Tungsten T3 a Mp3
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 23, 2005, 22:21:00 »
Kiedy Maciej Wójcik odpowiedział mi na post od razu zakładałam,że będę musiała użyć karty SD, było to dla mnie oczywiste, ale dzięki że sprawdzacie czy inni nie wprowadzają użytkowników w błąd.

P.S. A tak przy okazji to jestem dziewczyną.:) Wiem, wiem nick trochę myli, ale nie mogę go zmienić, bo nie wiem jak.

*

Offline elita

• **
  • 161
    • http://gg.overwap.net
Tungsten T3 a Mp3
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 25, 2005, 00:03:27 »
Wiesz, to co czasami wydaje się oczywiste, oczywiste nie jest, jak np. każdy spodziewał się wifi w t5, a tu nie ma wifi i mikrofonu (jeżeli to pierwsze to się wszyscy domyślali i gdybali, to to drugie było jakby oczywiste :))
Więc wolałem upomnieć, że na mp3 kit nie trzeba forsy, ale na karte jeszcze trzeba. Co do nicka to fakt, zmylił. a poprzednie wypowiedzi nic nie sugerowały, w błąd wogóle wprowadza 'Clubowicz' :))