TT jako odtwarzacz mp3

• 4 Odpowiedzi
  • 709 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

TT jako odtwarzacz mp3
« dnia: Czerwiec 16, 2003, 11:09:46 »
Czy ktos probowal moze odtwarzac mp3 z TT w samochodzie - mylse o podlaczeniu go malym Jackiem do jakiegos malego wzmacniacza samochodowego. Co wy na to? W dobie powszechnyhc kradzierzy nie trzebaby bylo nosic ze soba magnetofonu lub odtwarzacza CD.

TT jako odtwarzacz mp3
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 18, 2003, 11:04:20 »
Owszem. Mam JVC K77 (radio w aucie) i mam w nim wejscie na przednim panelu. Dziala i buczy. Ale sa 3 problemy:
a. wetknac Palma gdzies zeby nie przelecial przez pol auta w czasie gwaltownych zdarzen
b. nagrac pliki mp3 lub ogg ale z taka jakoscia zeby sie dalo sluchac /chyba ze komus wystarczy bzyczenie w glosniczkach/ i zeby ich sie troche zmiescilo na karcie SD
c. Po godzinie odtwarzania bateria mowi pa! pa! i tyle

Pozdrawiam

TT jako odtwarzacz mp3
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 18, 2003, 12:31:21 »
No tak co do czsu pracy to myslelem, ze moze jeszcze dorobic mu ladowarke (sa przeciez takie do samochodu). CHodzi mi glownie o to, ze nie chce mies w samochodzie widocznego radia czy tez Cd bo mi juz dwa wyciagneli jacys g..... Czyli myslelem moze o tym, zeby miec jakis niewielki wzmacniaczyk pod siedzeniem a gdzies z przodu wtyk do palma i ladowarke samochodowa. CO Wy na to? No i jeszcze jedno. Jak sie nagra mp3 na SD to jakos traca na jakosci?

TT jako odtwarzacz mp3
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 19, 2003, 00:17:16 »
nie borys, nie traca.

TT jako odtwarzacz mp3
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 20, 2003, 07:29:26 »
TO dlaczego JANUAR pisze...:

nagrac pliki mp3 lub ogg ale z taka jakoscia zeby sie dalo sluchac /chyba ze komus wystarczy bzyczenie w glosniczkach/ i zeby ich sie troche zmiescilo na karcie SD

CZyzby nie bylo kart SD na przyklad 256 MB?