no moj problem jest troche inny bo u mnie w ogole tak jakby sie nie laczy z kompem .. :/ a tak przy okazji gdzie zobaczyc w softick PPP jakies logi czy walsnie ze sie laczy ?
moze jezscze powiem jak to wyglada na przykladzie przesylania plikow:
z PC -> Palm :
Oczywiscie paruje urzadznia nastepnie wybieram plik wyslij via bluetooth wybieram urzadzenie biore wysylanie cos tam probuje sie polacyzc w tym momencie pojawai sie na palmie connection in progress i szybko znika po chwili jezscze raz cos takiego i na kompie wywala blad : Service File Transfer is not found on Device xxx ( teraz pytanie jak dodac taką usluge ? :/ )
Palm --> PC :
biore wysylanie zpalma Connecting sie pojawai na palmie dioda od bluetootha mrognie 2 razy chwila przerwy dalej connectin mrognie znowu 2 razy i na palmie pojawia sie Unable to send :/
Update:
Doszedlem do wniosku ze do wina palma chociaz nie wiem :/ ale wiem o co chodzi tylko nie wiem jak to zrobic zeby dzialalo
juz olac jakies synchronizacje przez bt czy tam internet przez bt chce zrobic chociaz glupie przesylanie plików :/
Jak dodac do urzadzenia te wszystkie uslugi File transfer , My bluetooth serial port itd.

?
W telefonie wykrywa mi odrazu wszystkie a w palmie zadnego jedyne co mi sie udalo to przeslac wizytówke .. ale tez jakos tak dziwnie :/ czy ktotolwiek ma jakis pomysl :/ moze trzeba jakas glupote zrobic gdzies czy cos zainstalowac na palmie co kolwiek ? ;/