Witam wszystkich!
Jakiś czas temu postanowiłem kupić sobie Tungstena T. Znalazłem na allegro jednego, w cenie zwykłej jak na ten model. Co prawda sprzedawca miał adnotację że nie przyjmuje zwrotów i nie do końca wie, co sprzedaje (tj. nie ma czasu na dokładną analizę), ale pomyślałem "Co może być nie tak?".
No i dziś przyszła przesyłka. Muszę powiedzieć, że jestem zdruzgotany. Nie działa podświetlenie, ekran dotykowy był totalnie rozkalibrowany (odpowiedni program pomógł) i jakoś dziwnie pofalowany, bateria trzyma góra 5 minut. Milczeniem pominę fakt, że za 5 zł więcej poszedł tan sam model w idealnym stanie z nową baterią... Mądry Polak po szkodzie.
Piszę o tym po pierwsze żeby wyrazić swój żal i zawód
![wredny :]](https://pdaclub.pl/forum/Smileys/pdaclub/squaresmile.png)
i po drugie- żeby spytać bardziej doświadczonych kolegów po rysiku- co mam zrobić z tym wrakiem palmtopa? Iść do serwisu i zapłacić drugie tyle? Próbować naprawiać samemu? O baterię się nie martwię- znalazłem w Sieci ludzi którzy wsadzali to Tungstenów przeróżne baterie i było dobrze... Ale podświetlenie?
Czy może po prostu wystawić go na allegro jako uszkodzony i pogodzić się ze stratą?
Z góry dziękuję za wszelkie rady...
Pogrążony w smutku
Ozyg