Idac na studia mialem kupic sobie pocket pc. Jednak jako, ze sprawa sie odwlekla z powodu braku funduszy postanowilem przemyslec ja jeszcze raz i stwierdzilem, ze jednak palm bedzie chyba lepszy. Prolem jest jednak taki,ze nie mam fizycznego dostepu do jakiego kolwiek palma i jedynie wiem tyle ile przeczytalem na necie. Jestem juz dosyc mcno zdecydowany, ale nurtuja mnie pewne pytania. Oto one:
1. Jak przebiega synchronizacja z pc z windowsem? Uzywam outlooka, bo mam teraz spv c600, ale z niego, ani telefon, ani palmtop :/ Moge zmienic program na inny, bo majac palma nie musze synchronizowac telefonu, ale program musi miec nastepujace opcje: mail (z synchronizacja zalacznikow), zadania, terminarz.
2. Podlaczenie ewentualnie wifi na karcie sdio. Pomijam koszt takiej karty, ale jak to dziala i czy sa problemy ze sterownikami?
3. Dzialanie mbanku i allegro. Oczywiscie pelna obsluga lacznie z przelewami lub jesli cos nie dziala to co. Polaczenie via bt z c600 lub innym oraz przez karte wifi, ale chyba technologia nie robi roznicy.
I poki co to wszystko

Z gory dziekuje za odpowiedzi i dziekuje za rady typu 'kup ppc', bo znajomy mial i ten system mnie nie przekonal plus ten pieprzony wm smartphone.