T5 w gazecie (EGX)

• 6 Odpowiedzi
  • 663 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline r0bak

• 26
T5 w gazecie (EGX)
« dnia: Grudzień 30, 2004, 15:15:12 »
W gazecie EGX (numer 1/2005, razem z plyta "emmanuelle sekret") jest taki oto opis TUNGSTENa T5
"W koncu palmtop, na ktory warto sie rzucic w ciemno. I na pewno zrobi to Twoj synek, ktory marzy o ogladaniu filmow i fotek pod lawka. Ale nie zniechecaj sie jeszcze. Tungsten na pewno pomoze mu w lepszym organizowaniu swojego czasu"
Cena: 399 euro
Ja mysle ze najwazniejsze zalety Tungstena to oni wymienieli :P

*

Offline RoNi

• 815
  • Sprzęt: TX, Tungsten E, Treo 680, Huawei P20
T5 w gazecie (EGX)
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 30, 2004, 20:24:03 »
gdyby nie te filmy... a trzyma go przynajmniej na fotce jakas polnaga nimfa? poziom merytoryczny gazety pomijam :>

T5 w gazecie (EGX)
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 31, 2004, 12:42:07 »
hehe ja tam nabylem ostatnio T5 po okazyjnej cenie (330$) i jestem z niego zadowolony :) dziala elegancko, coprawda filmiki w MMPlayerze musza miec bitrate okolo 200kbps, przy audio 96kbps ale smiga calkiem niezle:) a co najwazniejsze jest dosc szybki :) polecam to urzadzonko:) (chociaz z tego co wiem to u nas dosc drogie - okolo 1700-1900 zl)

*

Offline r0bak

• 26
T5 w gazecie (EGX)
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 02, 2005, 18:06:45 »
Droga Joanno
Niestety ow Tungstena nie prezentuje polnaga pani - a szkoda :)
Gazeta jak gazeta ale filmy na plytach dolacza :)

T5 w gazecie (EGX)
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 14, 2005, 02:19:12 »
witam.. powiem tak.. ze t3 mi padl .. wiec sie wk*****em i polecialem do sklepu po t5.. teraz (czyli po tygodniu) mam mieszane wrazenia.. zanaczy.. zawiecha co chwile.. np: kinoma.. nie chce wymieniac reszty.. glosnik z tylu.. nic nie slychac.. lepi od razu kupic sluchawki.. jesli chodzi o net to nie narzekam.. orginalnie jest blazer w os-ie i chodzi lekko.. versa mail .. no niestety pozzostawia wiele do zyczenia.. co do reszty to czas pokaze.. napewno na plus daja baterie.. 4 GODZ OGLADANIA DIVXOW.. maaan 2 filmy po 1:30 min i jeszcze z 3 odcinki bundych heheh to mi sie podoba.. nie to co t3.. 1 godz pracy i szukaj w aucie wtyczki zeby go podladowac...
pozdrawiam
ps: do bladeemccoy jestm ciekaw gdzie ty t5 za 330$ dostales.. chyba z wystawki (ooops) raczej nie..
simon (new jersey)

*

Offline Kusiu

• 3968
T5 w gazecie (EGX)
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 14, 2005, 09:24:30 »
Cytat: simbaD
zawiecha co chwile.. np: kinoma
Używasz Kinoma 2? Nie lepiej np. MMPlayera? Pytam bo myślałem, że Kinoma umrze śmiercią naturalną, ale może myliłem się ;)

do bladeemccoy jestm ciekaw gdzie ty t5 za 330$ dostales.. chyba z wystawki (ooops) raczej nie..
http://www.pricegrabber.com/search_getprod.php/masterid=4241177

Jak widzisz kilka sklepów oferuje T5 w tych granicach cenowych.

T5 w gazecie (EGX)
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 15, 2005, 18:39:19 »
Cytat: Kusiu
Używasz Kinoma 2? Nie lepiej np. MMPlayera? Pytam bo myślałem, że Kinoma umrze śmiercią naturalną, ale może myliłem się ;)

Kinoma jest dobra jesli chodzi o Quicktime MOV. Zazwyczaj jesli chce cos przerobic z MOVa na DivXa mam problemy z roznymi encoderami :) czesto jest tak ze nawet jesli cos przetwarza to pozniej dzwiek jest spowolniony jak w MaxPaynie podczas bullet time;) albo po prostu sypie sie decodowanie video:)

mimo wszystko jednak uwazam ze MMPlayer znacznie lepiej odtwarza filmy niz kinoma:)

ps: do bladeemccoy jestm ciekaw gdzie ty t5 za 330$ dostales.. chyba z wystawki (ooops) raczej nie..

przejrzyj sobie ceny na: http://castle.pricewatch.com/search/searchmc.idq?cr=tungsten+t5&qc=%22TUNGSTEN%22*+AND+%22T5%22*+AND+%40ctd+76&i=76&ct=Computer&c=Hand+Held&mi=N&m=N